listopadu 07, 2011

Christmas wishlist.

Jsem tu i já s tím, co bych chtěla na Vánoce. Jsou to jak větší dárky, tak menší. Uvažovala jsem, co mi schází nebo o co bych si prostě jen tak přála a napadlo mě tohle:
kabelku ze sixu - v sixu mě natchla ve světle růžové barvě, ale takhle by se mi  dokonce hodila k botám ;) a hodlám si ji koupit sama (pokud bude práce)
parfém mini love - někteří možná znáte její příběh, chtěla bych ji už jen z toho důvodu
čaj millenium caramel - čaj, který mi na narozeniny věnovaly mé skvělé kamarádky a já ho ještě ten den ztratila, avšak jsem si ho koupila znova, dělala jakoby nic a zamilovala se do něj, ňami
rukovavice ze sixu - ty bych opravdu chtěla v té světle růžové barvě, vypadaly úžasně, ještě líp, než ty šedé a i ty jsou skvělé
ovečka Shirly - už jen proto, že je to ovce, navíc tlustá a nejvíc skvělá! :D miluju ji, víc než ovečku Shaun
šála z lindexu - nechala jsem se inspirovat Coco a chtěla bych tu kruhovou dlouhou šálu, protože je v ní teplíčko a já jsem velký zimomřivec a tuto barvu, protože mi příjde, že se mi hodí k botám (jsou v barvě té kabelky)

Co vy a vaše vánoční přání? :)

2 komentáře:

  1. Ty rukavice jsem v Sixu viděla, také jsem nad nima uvažovala ;) Já už mám většinu dárků vybraných, teda jednom oblečení. Zbytkem se nejspíš nechám překvapit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tak mě napadá, co kdybych ti tu voňavku koupila na vánoce já? Hrozně ráda dělám radost a vím jak moc se ti líbí... ;)

    OdpovědětVymazat