listopadu 30, 2011

Pandí pré.

Slíbený článek je konečně tady. Nechala jsem dnes práci prací a zůstala jsem doma, pěkně v teple. Z koberce mi tu voní kobosan (možna se to jmenuje trochu nějak jinak :D), jím dobroučké harribo pico-balla bonbonky a uvažuji o vánočních dárcích. Díky nevzroným spolužákům jsme nestihli první spoj a museli jsme ve škole ztvrdnou o hodinu déle. Vlak měl výluku, a tak jel náhradní odporný stolestarý bus. Vystoupila jsem o zastávku dřív a šla se kochat trochou vánoc do tesca. Jedna celá ulička plná vánočních ozdob, uvažuji že si koupím ty parádní malinkaté dárečky a pověsím si je na kytky, co mám v pokoji :D Dívala jsem se po papučích. Ve městě už vánoční trhy a všude same plyšové ovce. Prosííím kupte mi někdo na vánoce plyšovou ovci O:) Já budu hodná.
 Ale vraťme se k tématu. Jak jste možná již četli dostala jsem svůj první a od rodičů asi i poslední dárek na vánoce. Koupili mi zimní soupravu. Pandí čepici a rukavice (six) a parádní teploučkou šálu (Lindex).
Z jedné rukavice je kryplík bez ucha, už jsem ho nenašla. Včera mi upadly obě uši na te druhe, ale mam je! :D
Šálu jste již viděli na jedné fotce, ale chtěli jste i čepici..
 Tak tady je. Máte již vybavení na zimu? Kupovali jste si nové doplňky nebo jste věrni těm, co je už znáte? ;)

12 komentářů:

  1. Roztomilé! Škoda,že rukavičkám odpadli ušká :D Veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta šála je skvělá!;) ..já jsem si letos kupovala jen čepici, ale budu si muset koupit i rukavice, už mi bývá zima na ruce:/

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeeee! jsi krásná, nádherná a máš super čepičku :-*

    OdpovědětVymazat
  4. sluší ti to :) a ty rukavice jsou bombový!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkně trapný, že se opičíš po Ki (Ano, myslim tim tu fotku na zdi Coco) :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ale lepší je smazat komentář, co? Tak nevadí, kopíruj všechny dál. jednou ti dojde, že by ses nad sebou měla zamyslet a začít se řidít podle sebe a nebát taková poseroutka:)))

    OdpovědětVymazat
  7. uklidni se, ty sama/sám ani nenapíšeš jak se jmenuješ ;) .. něco sem ti na to odpověděla, ale pak sem si řekla, že na tom nezáleží, že se nechci hádat, protože ať řeknu cokoli, budeš si stejně myslet opak ;) ale dobře.. tu čepku jsem si vybrala už dříve, možná později než Ki, ale když jsem si ji vybrala vůbec mě nenapadlo, že má taky Ki čepku se zvířetem, nehledě na to, že takovou podobnou čepku bude mit tisice lidi, nebot je to všude po obchodech.. neměla sem v planu nikoho kopirovat, tu čepku sem si koupila, protože se mi libi :) taky se mi libi že jsou k tomu ty rukavice.. ale je jedno že todle řeknu, protože ty mi stejně věřit nebudeš ;) anonyme.

    OdpovědětVymazat
  8. Navíc kdybys mě znala, což předpokládám že neznáš, víš že nejsem poseroutka, nekopiruju lidi, mam svuj nazor a řidim se podle sebe ;) možna svj názor někdy prosazuji až přiliš. ale lepši je někomu nadavat než vedět jak to skutečně je že.

    OdpovědětVymazat
  9. Nebudu se tady hadat, napsala jsem jen svůj názor. žadné čertění přece.

    OdpovědětVymazat
  10. moje sestra je nejkrásnější na světě a vůbec nemá potřebu někoho kopírovat :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Tu čepici jsem viděla na jedné slečně ve vańkovce takže si myslím, že toto není o kopírování. může jí mít úplně kdokoliv! no nebudu to řešit. ;) moc ti to sluší! a ty rukavice jsou super..:D :)

    OdpovědětVymazat