listopadu 18, 2011

Ať venku či doma, je mi hrozná zima.

 
Potom co se má sestra vzbudila (více v předminulém článku) jsme šly udělat puding. Jahůdkový a čokoládový, byla to velká ňamka a sestřička měla puding i za ušima. Na fotce vidíte mě v domácím úboru a hlavně v teploučkých papučkách, protože u nás je věčně zima, například teď tu sedím v šále a rukavicích :/ 

Má drahá sestřička mě dnes přijela vyzvednout ze školy.Opravdu jsem si cítila, když jsem v zástupu lidí deroucích se ze dveří, těžkých jak náklaďák plný Cocacol, vycházela ze školy. V kabátku, šále, jen s taškou, s neobvykle příliš černě namalovanýma očima. Za rojem hlav jsem zahlídla bílou čepičku a můj svetr. Stála tam. Krásná jako vždy, s úsměvem od ucha k uchu, v ruce lékorky. Rozběhla jsem se k ní.
Ukázala jsem ji moji oblíbenou pekárnu, uličku i most, ze kterého jsme krmily kachny tvrdým loupákem, který mi udělal ostudu. Seděly jsme na nádraží, čekaly na vlak, pily Kravíka, jedly lékorky a bavily se o slavných bloggerkách. Jsem ráda, že tu jsi :*  Jen mě štve, že i doma musím nosti šálu..

2 komentáře:

  1. Takže to je tvoja sestra? Pristane vám to! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně hezky píšeš. O ségře ještě pěkněji. :) Sluší vám to na fotkách. :) a je dobrý že sem dáváš i fotku z vaření. Nejsi taková ta blogerka co sem dá jen fotky před zrcadlem apod. chválím. :)

    OdpovědětVymazat