února 24, 2014

eighteen.



Tak je to tady. Je mi osmnáct. Necítím žádnou změnu :D Ani se toho pro mě moc nemění. Vdávat se momentálně neplánuju, nepiju, nekouřím, na řízení zatím nemám odvahu, tak snad alespoň nějaké volby brzy budou. Mám dojem, že mý sourozenci si kupovali notebooky, já před půl rokem dostala foťák, a tak nic takového neplánuju. Snad bude alespoň toho léto výjimečné. Uvidíme co další rok přinese. Jaké byly vaše 18. narozeniny nebo jak se na ně těšíte?

10 komentářů:

  1. Všechno nejlepší!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko najlepšie! :) mňa to čaká až v októbri, tak si to zatiaľ užívam :)

    OdpovědětVymazat
  3. všecko nejlepší :) vubec jsem si nemyslela, ze je ti uz tolik let!

    OdpovědětVymazat
  4. Jeej všetko najlepšie prajem! :)) Ja sa na osemnáste narodeniny teším len kvôli tomu,že si budem môcť dať jeden darček,po ktorom túžim :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, všecko nejlepší, ať máš pořád tak super články a všecko! :) Užij si to :) Já se těším, ale nějak moc nad tím nepřemýšlím, i když se těším, až se naučím řídit :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Všetko najlepšie :))) Ja som skoro pred 2 týždňami oslávila svoje 15. narodeniny tak nad tými 18. ešte moc nepremýšľam :D

    OdpovědětVymazat
  7. Všetko len to najlepšie Ti prajem zo ♥ k narodenináám :) Tiež ich mám dneska, ale bohužiaľ až 22 :D Tie 18ste boli moje najlepšie, lebo som mala oslavu s kamarátkami, s ktorými už bohužiaľ nie som v kontakte, ale aj to sa stáva. Užívaj si tie krásne roky, lebo sú to najlepšie roky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vše nej!Změnu já necítím nikdy.:D

    OdpovědětVymazat
  9. jeej tak ti prajem všetko najlepšie <33

    OdpovědětVymazat
  10. všechno nejlepší Danielko:)

    OdpovědětVymazat