února 05, 2014

Birthday wishlist.

Už dlouho tady nebyl žádný wishlist, a tak nyní využiju příležitosti svých narozenin, které se kvapem blíží. Nikdy nevím, co si k narozeninám přát, protože jsou chvíli po Vánocích a já už vše dostala. Přes rok toho tolik potřebuju, ale teď? Vůbec nevím. Když přemýšlím nad pohodlím přála bych si asi více mikin. Hrozně se mi líbí ty bez kapucí, ale nesluší mi a do těch s kapucí se můžete více zachumlat. Takovou mám jen jednu a více barev by mi vůbec nevadilo. Například šedá, černá, tmavě modrá a nebo nově oblíbená žlutá. Rozhodně potřebuju nové gumičky. Z toho paklu, co jsem si koupila snad před rokem v sixu mi zbyla pouhá jedna a tu nedám z ruky. Dále bych si přála obyčejné polštářky z ikee. Mám na mysli takové ty za 20 korun, jsou malé a povlaky bych si na ně ušila sama tak, aby se mi hodily do pokoje. Kdo sleduje můj instagram, určitě si všiml, že jsem se zamilovala do korunek, a tak ani na wishlistu nemohou chybět. Prstýnky s motivem korunky obdivuji již déle a jeden takový vlastnit by se mi určitě moc líbilo. Poslední věc, která je spíš snem než skutečným přáním je sportovní podprsenka/krátké tílko/nevím, jak to přesně nazvat, na cvičení. Adidas vyrábí pěkné a tato žlutá se mi asi líbí nejvíce.. Jaký je váš wishlist v této roční době? :)

PŘIHLAŠUJTE SE DO OASAP GIVEAWAY O OBLEČENÍ V HODNOTĚ 72$!  Je vás tam strašně málo, a když se vás nepřihlásí alespoň padesát, výhra bude pouze kredit v hodnotě 30$ :/ Napište dalším, aby se přihlásili.. děkuji.

6 komentářů:

  1. :-D snažila jsem se vytvořit wishlist ale je toho tolik že jsem si to radši uložila po obrázcích do složky v pc :-D jinak polštářky by se mi taky hodily, vymyslet si na ně něco a mít krásnou ladící dekoraci ;-) skvělý nápad, o gumičkách ani nemluvím :-D taky mám jen jednu kterou teď střežím, akorát nechápu kam ty gumičky ostatní zmizely :-D ale po sportovní podprsence taky koukám dlouho, hodila by se ;-) a tahle má moc hezkou barvu

    OdpovědětVymazat
  2. Ty sportovní podprsenky mají i v HM a jsou bezva:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super věci! Taky bych brala ty polštáře :) a ty korunky jsou rozkošný :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. taky se koukám po takové sportovní podprsence, ale zatím jsem na žádnou pohodlnou a kvalitní nenarazila :-D mimoto, ta giveaway je krásná, škoda, že se zatím přihlásilo tak málo lidí :/ lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Korunky milujem tiež a prstienok by som brala hneď :). Raz som objavila jednu stránku s dokonalými vecami a hlavne s týmito prstienkami, ale teraz ju neviem ani za nič nájsť.

    P.S. Ja som mala narodeniny dnes :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tebe vydržely gumičky rok?! Teach me master! Já je vždy poztrácím už po měsíci.

    OdpovědětVymazat