června 21, 2014

Valentia Close.


Tak tady teď bydlím, v ulici Valentia Close, jeden z bílých baráčků, to okno vpravo nahoře. Mám tady pokoj s postelí, komodou, zrcadlem a taky je tu taková polička, kde mám notebook. Osobně jsem fakt ráda, že jsou stěny bílé, protože je vám určitě známá má láska k bílé barvě. A povlečení taky není vůbec špatné. Růžová mi nevadí. Postupně se tu začínám zabydlovat. Tyhle fotky jsou z prvních pár dnů, teď už mám na komodě u zrcadla více věcí, co jsem si koupila v Oxfordu. Taky jsem si nad postelí natáhla šňůrku a dělám si na to taková carty. Časem to tu bude hezčí než můj pokoj doma! :D



Našla jsem tu tenhle bezvadný hrnek s královnou. No, není super? :D Taky jsme si s Flo vyrobily korunky a hrály si na princezny, než jsem ji odvezla do školky. Má školku ve vedlejší vesnici, jezdíme tam busem. Abych se dostala zpátky, můžu čekat na další bus, který jede za hodinu (a ta vesnice je jedna ulice a to je všechno) a nebo jít pěšky, což je asi 30 minut. A tak jsem někdy doma jen hodinu a půl, než zase musím jít pro Flo do školky. Takže pokud nevíte, co by, buďte učitelkou ve školce v UK. Moc se nenadřete.. Už nevím, co vám k těm začátkům říct. Je to prostě těžký. Ptejte se na cokoli, mohla bych odpovědět v dalším článku :)

5 komentářů:

  1. Jé vy to tam máte krásné, i ten váš dům! Asi jsi ještě neviděla horší čtvrtě, těch my tu máme:D A Flo je šíleně zlatá.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to tam hrozně krásný, musíš si to moc užívat :) úplně si umím ten pokojíček přestavit! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky! :)) Flo je úplne rozkošná.
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ano anoo, Flo je princezna, doufám, že je taky hodná, ať ti nepřidělává moc starostí.

    OdpovědětVymazat