června 09, 2014

I have a big surprise!

Jedu do Anglie! Konečně vám to můžu říct.. V lednu jsem začala shromažďovat informace, co vše je potřeba udělat, abych mohla strávit prázdniny v Anglii jako au pair. Pročetla si tisíce stránek, recenzí, diskuzí až se dostala ke stránce aupair world, kde si vytvořila profil a začla hledat rodinu na vlastní pěst. Rodiny, které chtěli aupair na prázdniny, začaly přibývat až kolem konce května! A já už 15. června chtěla odjíždět. Rodina se ale našla a já už tento čtvrtek 12. června odlétám do Londýna a odtamtud autobusem do Oxfordu, kde strávím 3 měsíce s roztomilou tříletou Flo :3 Snad budu mít čas i na blog, protože fotek bude jistě hodně :3

9 komentářů:

  1. Jé to se máš! Závidím a těším se na fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super, Oxford je nádhernej:) těšim se na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Každý ide do Anglicka. Nechce ma dakto zobrať? :D A ešte do Oxfordu, no ty brďo, sen. Teda, mne by bolo jedno, chcela by som ísť aj len na taký vidiek, Škótsko, Írsko a tak, najlepšie precestovať celé Britské ostrovy :D (i keď nejaká veľká cestovateľka nie som :D) Uži si to :)

    OdpovědětVymazat
  4. wow, rozhodne potom napíš ako bolo a aké máš pocity z toho..sestra bola na 3 mesiace vo FR a starala sa o 3 deti ale aj tak si nemôže vynachváliť :) uži si to tam hlavne ;)

    OdpovědětVymazat
  5. děláš si srandu? moc ti to přeju, užij si to a rozhodně nezapomeň na blog, musí to být super zkušenost!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeeej, to je super, uži si to tam! :)

    OdpovědětVymazat
  7. jee danielko ty jsi skvělá! najdi si prosím čas na blog!!! ♥

    OdpovědětVymazat