března 09, 2013

Week with my awesome sister.

Byla u mě Sifka (moje sestra). Jak již určitě všichni víte. Na víkend přijel i bratr, tak to bylo hrozně super a fajn! Dívali jsme se na filmy, dělali spoustu pudinku, flákali se, scrapbookovaly, oslavovali moje narozeniny, chodili ven s mimi, šli se podívat na bratrovu výstavu, nakupovaly v sekáči, prohlížely si veledílo, které mi Sifka dala na narozeniny (brzy uvidíte v samostatém článku), fotily se, rozčilovaly se nad tím, jak debilně na těch fotkách vypadáme, sháněly jsme stabilo fixy, vyměnily se pár věcí, půjčovaly snowboard na lyžák, poslouchaly Kluse a přemýšlely nad jeho texty, povídaly si do noci, smály se,.. Děkuju, že jsi.
Máte taky dobré vztahy se svými sourozenci? :)

6 komentářů:

  1. Já se svou sestrou moc dobrý vztah nemám, spíš takový...rezervovaný, bereme se na vědomí. Lepší vztah mám s bratrancem, se kterým jsem vyrůstala a vychovávali ho moji rodiče, takže je to pro mě spíš bratr. Bohužel jsme oba někde jinde, ale v myšlenkách jsem s ním často. Vám závidím, je to krásný!!

    OdpovědětVymazat
  2. tvoja sestra má krásne šaty :))
    s mojou sestrou mám dobrý vzťah, hlavne teraz keď je dlhší čas vo FR sme sa zas zblížili.verím, že keď sa odťahuje(hh) tak sa ten vzťah ešte zlepší, keďže s ňou nebudem dennodene

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé fotky! ta meruňková šálka je bezvadná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. pekne fotky :) tie šaty s koňom sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  5. máš skvělé sourozence a ty šaty jsou božské! :))

    OdpovědětVymazat