března 15, 2014

I must’ve walked these streets about a million times. I thought I knew them well but maybe I was blind. ‘Cause everything’s brand new.

Minulý pátek jsme se sestrou navštívily Prahu a to hlavně centrum Černý most. Hledaly jsme pro mě tu sportovní podprsenku. Ale víte, jak to bývá s nakupováním.. :D Už déle chci nějakou mikinu a v House jsem si tedy i jednu vybrala. Dále jsme si se sestrou pořídily stejná bledě zelená trika ze sinsey a taky gumičky. A ten bílý svetr byl teda úlovek :D Byl zlevněný na 250, ale já si říkala, že ho vlastně nepotřebuju. Později jsem se pro něj však vrátila, no a stál jen 130 :D Radost, radost. V celé budově byla výstava Julese Verne (nevím, jak to sklonit :D), horkovzdušný balon, klavír, ponorka, jeho pracovna, obrovský globus, no prostě super.. Pak mě sestra vzala do Ovocného Světozoru. Daly jsme si koktejly a dortíky, které vůbec nešly sníst, jak byly velké -.- ale byly strašně dobré! Rozhodně si tam zajděte, pokud jste tam ještě nebyli. Začíná se mi ta Praha nějak líbit :D Jaký vztah máte k Praze vy? :)





4 komentáře:

  1. Sinsay je boží, před včera jsem si z tama hrdě nesla dvě trika a kalhoty :D

    OdpovědětVymazat
  2. Prahu mám ráda, jsem tam moc často o prázdninách, je to pro mě takový jiný svět, nikoho tam nemám jen rodinu, a tak :) jinak s tím svetříkem je to fakt štěstí! :D to potěší :) a jiank fotky jsou krásný, výstava musela být zajímavá a dortík s makronkama!.. :3

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc nejlepší! Ale počkej, až jednou ochutnáš kaviárový chlebíček :P

    OdpovědětVymazat