listopadu 27, 2012

I love it. Such I am. Leave me.


Článek o sukních je konečně tady. Musela jsem čekat na světlo, ale to stejně nepřišlo, a tak posloužil stativ a dlouhý čas při focení. Nejsou zde k vidění všechny mé sukně, neboť některé se mi už nelíbí, některé jsem si tak úplně nepřivlastnila a některé jsou zatím pouze v mé hlavě a čekají na ušití. Velmi malé procento z nich všech bylo koupeno. Některé jsem našla doma, jiné jsem zdědila, ušila nebo získala, potom, co jí někdo ušil.


Pár výstřižků z fotek outfitů, které jste zde již mohli vidět. Modrou nike sukni jsem dostala od sestry, bílá, kterou nosím pod ní, je od Marka Spencera, ale já ji koupila na aukru. Květinovou sukni mi ušila babička, když jsem byla v Karlových Varech. Látku na tuto puntíkovanou sukni jsem úplnou náhodou získala ve škole, když jsme pomáhaly při nějaké školní akci. Béžovou sukní s puntíky snad vznikla celá éra šití sukní. Kraťoučká (je opravdu kraťoučká, už jsem si ji zakázala nosit) černá sukně. Dlouhá, úzká, krémová,stará snad 20 let, dokonalá. Květinová úzká sukně, na které jsem se naučila přišívat zip. Galaxy sukně, kterou nyní můžete mít vy, neboť je NA PRODEJ. (Možná) ombre asimetrická sukně vyrobená z šatů z takka. Která je vaše favoritka?


 Pokud chcete vidět víc, zjisti, jaké tři sukně jsou mé nejoblíbenější a jaké bych si vybrala na polyvore klikněte na.. 


 Bylo těžké vybrat tři nejlepší, neboť miluju všechny sukně, jsem už taková, proto nemám ráda zimu. Až na Vánoce. Ale vybrala jsem. Nejsou seřazené od nejlepší. Bílá lesklá sukně, zelená puntíkatá, s kohoutí stopou.


Ušila jsem si ji před pár týdny do divadla. Je spíše sváteční, ale miluju ji, připadám si v ní jako princezna.


Už je to dýl, co jsem si ušila tuhle sukni, ale je tak multifunkční. Hodí se k bílé i černé i lososové. Jde k ní vymyslet prakticky cokoli a to mě na ní baví. Jediný problém je, že mi v ní začíná být zima :/


 Sukně stará snad 14 dní. Ušila mi ji maminka, je teplejší, a tak na tohle počasí ideální. Je na ni kohoutí stopa.


Kousky z dalších sukní, které jste na mě již viděli, uvidíte nebo vám zůstanou navždy skryty. Každopádně jsou to převážně letní sukně a já nutně musím sehnat nějaké teplejší :/ až teď jsem si všimla, jak moc potřebuju zimní.

Vybrané sukně z polyvore.com. Jaké střihy sukní se líbí vám?


Pár fotek z Blackberry. První je z minulé soboty v Ostravě. Druhá je jednou z nové série Den za dnem. Poslední je z bratrova představení v neděli. Úplně poslední fotka z obhlídky části mého šatníku..

19 komentářů:

  1. Strašne som sa tešila a teraz neviem,čo napísať,nemám slov! Máš dokonalú zbierku,ani neviem ktorá sa mi páči najviac.Top sú určite tá baby ružová puntíkatá,mentolová puntíkatá a ombré.
    Najlepšia je však galaxy :)

    OdpovědětVymazat
  2. váu, ty jo :-). Fandím všemi deseti té krémové, úzké, dokonalé. A té od mamky. A té lesklé. Všecky sou parádní ;-).
    Musím říct, že jsi mě inspirovala nošením sukní. Zrovna včera jsem ji na sobě měla, ale byla mi zima. Mám spíš podzimní polobotky a vůbec nevim, co za boty k sukni v zimě. (kozačky se mi nelíbí, myslím k sukni, připadám si trochu jak kocour v botách :-/)
    No jsem zvědavá jak vyřešíš sukně a zimu ty, nechám se zas inspirovat ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nosím boty na klínu, jsou výš, takže mi není zima od země, ale né zas tak vysoko, aby se na nich nedalo chodit ;) Každopádně si mi vnukla myšlenku, napsat článek, jak řešit tenhle zimní problém (boty, teplejší sukně apod.) hmmmm.. Zajímavéé! :D Tak uvidíme.

      Vymazat
  3. joo! dočkala jsem se:D:)
    krásný článek, super nápad! a taky dokonalé sukně že ano:) mě lidi říkají že nechápou jak můžu mít tolik sukní, že to snad nikdo tolik nemá, přitom jich mám nanejvýš 6:D jednoho dne se hecnu, sednu k šicímu stroji a doplním sbírku:D ..opravdu krásný článek, víc takových:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jim řekni, že znáš jendu slečnu, která má celou sbírku :D:D Sukně jsou nejlepší věc na světě, tak co :P ;) Děkuju :)

      Vymazat
  4. Skvely clanok,brala by som taku zbierku a sikovnost aj u seba :-D mozno raz sa nakopnem a zacnem aj ja sit :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu, to rozhodně udělej, začne tě to tak bavit, že se toho nebudeš moct zbavit :D ;)

      Vymazat
  5. Jednoznačne si bažiiš v sukniach! :P všetky všetky všetky!

    OdpovědětVymazat
  6. ty ses snad v sukni i narodila, co? krásné, krásné! :P
    já mám s nima celkem problém, že i když se mi na mně líbí, tak si v nich připadám jak nahatá :D když necítím na stehnech látku, tak mi to strašně vadí. takže jediné, které zvládám jsou úzké, a to už se fakt musím překonat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem to tak dřív měla, že jsem sukně nesnesla, ale teď mi zase hrozně vadí kalhoty :D:D

      Vymazat
  7. užasný článek:)nejvíc se mi líbí béžová s puntíkama,modrá s puntíkama,uzká černá a ombre.A ta kožená z polyvore je pěkná :)
    Na můj vkus ti chybí ve sbírce tylová,má nejoblíbenější :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám i takovou, která je možná tylová, asi jo, ale už se mi nelíbí takové věci, takže ji tu nemám ;)

      Vymazat
  8. Skvělý článek a úžasný sukně! Škoda, že je moc nenosím :/

    OdpovědětVymazat
  9. Já sukně prakticky nenosím, ale Tobě sluší jako málokomu. Hrozně Tě obdivuju, jak si je zvládáš (a nejen je) šít sama, to je prostě boží, jsi skvělá :D :).

    OdpovědětVymazat
  10. tobě sukně teda dost sluší:) já je nenosím vůbec nemám ani jednu!Ale možná ai pošídím nějakou tu dlouhou až po zem ty se mi hrozně libí!:)

    OdpovědětVymazat