května 22, 2012

THANK YOU!


Jsem tu s vámi už 7 měsíců a celou tu dobu, jen díky vám, moji skvělí čtenáři, mě blogování baví. Je vás nyní 100 a já vám tímto strašlivě děkuju, že jste se mnou, že mě rádi sledujete, že se vám líbí, co dělám a komentujete články ^^ Jste nejlepší! PS: Na té fotce mám fakt divný nos! :D

Za odměnu zde bude ještě dnes outfitový článek. Do blízkého budoucna se můžete těšit minimálně na dvě diy (riflové kraťasy a dárek pro bráchu/kamaráda/kluka), new in s věcma od babičky, článek o silonkách, šatnu z papíru, mnou vytvořenou animace a již brzy (snad) i nový film! ;)

10 komentářů:

  1. teším sa na všetky články,ktoré si spomenula,si úžasná! a čitateľov si zaslúžiš aj viac,ešte aspoň jednu nulu za týmto číslom :)

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na DIY,už ted plánuju udělat šperkovnici z knížky :D
    Kdy přidáš další díl vysněného bytu(Sims)? Těším se,je to zajímavý projekt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chti každý den pokračovat v tvorbě.. ale nějak na to nikdy není čas :( polepším se! ;)

      Vymazat
  3. přeju ti to :) a to tričko co máš na sobě je bezva ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu, je to jedna z těch věcí, co mi ušila babička ;))

      Vymazat
  4. myslím, že by sis zasloužila ještě alespoň tak pět dalších nul. protože jsi snad jediná svého druhu, každý tvůj článek má nápad a jsi strašně aktivní! a navíc, kdo by tě nemiloval!

    a to neříkam proto, že mi každý den ochotně zodpovíš všechny otázky ohledně předmětů, písemek, blogu, jídla, oblečení, vlasů a stojíš semnou tak milion let před zrcadlem, protože jsem nejpomalejší, ale proto, že by sis to prostě zasloužila!

    OdpovědětVymazat