května 13, 2012

Summer wishlist.

Jak jsem slíbila, sobě i vám, vytvořila jsem si letní wishlist. O některých věcech už dopředu vím, že neseženu, protože radši pojedu na víkend do Brna (vidět se s těma nejlepšíma) než si koupit dokonalé boty - jak se znám. První část je věnována věcem, které bych si chtěla koupit a druhá, které bych si chtěla vyrobit. 
Květinové boty z h&m mě prostě okouzlily. Jsou na klínku, ale myslím si, že budou příliš vysoké. Skvěle by se hodily na léto. Svetr z Lindexu je dokonalý. I v létě bývá škaredě, hodil by se. Dále spíš takové neurčité věci.. Větší tenký svetr, gladiátorské boty, které se mi začly hrozivě líbit už minulý rok, pouzdro na Blacberry (které mi tatínek slíbil, že sežene), vlásenky a hodinky. Tuto kabelku v h&m pozoruju už delší dobu a stále nevím nevím.


Možná je to nemožné, ale já si fandím, že si nějaké takové legíny přebarvím. Kraťasy s krajkou snad nebudou problém. Zaujaly mě v Zaře tyto motýlí vzory a uvažuju, že si je na něco udělám. Dále bych potřebovala tlustý kožený pásek na vysoké sukně. Jakoukoli tašku do školy (našla jsem doma jednu super starou, jen potřebuje zdokonalit, myslím, že to pak udělám jako DIY pro vás). Svetr/mikina/triko se srdce.. To plánuju zrealizovat už dlouho. A jednoduchá trika s různými nápisy, hlavně volné.

Jedna fotka vypůjčena od sincerelykinsey a jiná od Tez

Tak mi držte palce, ať aspoň tak polovina vyjde! :D Co si přejete vy? :)

7 komentářů:

  1. Máme podobný vkus!Hnědé gladiátorky jsou dokonalé.A ta trička úplně dole úžasná!)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. mám tričko se srdcem)) taky zkusím ty kraťasy s krajkou, protože jsou nejvíííííc suprrr))

    OdpovědětVymazat
  3. tak ti teda držím palce :)! pekné veci

    OdpovědětVymazat
  4. to je skvělý nápad, mně by se hodila nějaká kabelka, ale musím si na ni první našetřit:/:)

    OdpovědětVymazat
  5. krásne veci:) a hlavne sa teším na DIY
    snažím sa rozbehnúť môj blog, tak ak chceš navštív, veľmi ma to poteší:) http://sue-s-wonderland.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Do těch květinových bot jsem se zamilovala! :)

    OdpovědětVymazat
  7. taky me napadlo udelat si nejaky strasne suprovy triko s napisem..ale nejakym svym! a tvuj blog se mi zacina dost libit, asi mas novyho followera! ;)

    OdpovědětVymazat