května 13, 2012

DIY : Roses from paper.


Slíbila jsem vám DIY o zvláštní šperkovnici, ale k tomu potřebujeme návod na tyto růže z papíru. Budou sloužit jako ozdoba. Naučila jsem se je už kdysi dávno a někdy je vyrábím jen tak z nudy, protože kapesník a nůžky má člověk po ruce docela často.. Jejich využití je nesčetné.


 Budeme tedy potřebovat pouze kapesník (čím více vrstvý, tím lépe) a nůžky. Kapesník přehneme na půlku a poskládáme jako harmoniku. Potom vezmeme tu stranu, kde je kapesník přehnutý a ustřihneme proužek. Harmoniku z kapesníku přeložíme na půl a tam ji získaným proužkem převážeme. Musíme opatrně, aby se nepřetrhl. Ustřihneme přebytečné konce proužku. Začneme oddělovat vstvy. Jednu po druhé. Potom pěkně rozprostřeme. Hotovo! Růžičku můžeme dát na špejli a zabodnout do květináče, darovat ji někomu jen tak nebo ji přilepit na přáníčko.

5 komentářů:

  1. Ach bože je to krásné:)
    Eště něž jsem dočetla celý ávod už jsem měla v ruce kapesník a nůžky.První se mi sice nepovedla,špatně jsem to přehnula,ale druhý pokus je perfektní.Zrovna mám před sebou krásnou papírovou růžičku,musím si jí vyfotit :D
    Tenhle návod je prostě skvělej.Znáš ještě nějaké DIY na takovéhle lehké a krásné dekorace?

    OdpovědětVymazat
  2. to vypadá skvěle, jsi šikulaa:)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá moc hezky:)
    Jenže já jsem na takový věci úplný trdlo..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, kéž bych byla jen o něco málo víc šikovná :D.

    OdpovědětVymazat