prosince 13, 2011

Nejspíš jsme moc zlobili.

 Sníh nepadá a nepadá. A když jo, před dopadem na zem si to rozmyslí a hned roztaje. Co si o sobě to počasí jako myslí? Jedu jednou za svůj život na hory a nezažiju to, jak jedete a sníh vás nepříjemně štípe do obličeje?! To snad nemyslíte vážně. Co jsme tak zlého udělali, že nám není dopřána bílá peřina. Vymysleli jsme auta a letadla, a tak je teď globální oteplování. Kdyby to záleželo na mě, kvůli sněhu bych chodila pěšky a jezdila na oslu. Taky vás tak trápí nedostatek sněhu?
 Myslím, že jsem u konce dárkování. Ještě to musím zvážit, ale zřejmě je dokonáno. Nejen, že mi došel balící papír, už ani nemám čas. V pátek v noci jedem do Alp a vracíme se až na štědrý den. Cukroví, co jsem napekla je z poloviny snědené. A dárek pro mou milovanou sestru byl zakoupen za víc než jsem čekala. Doufám, že si ho budeš vážit (:D). Co mě dělá šťastnou jsou světélkující stromy u nás ve městečku.
Taky když máte něco dělat a nechce se vám, děláte všechno možné, jen abyste to oddálili? Já si nakudrnatěla vlasy, namalovala se a fotila. Líbí se vám nové (a snad už poslední) zdokonalení vzhledu blogu? :)

6 komentářů:

  1. ten vzhled se ti moc povedl;)) ..jinak ten sníh mě taky dost štve!:/

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky :) :* moje krásná sestro, moc mě mrzí, že předvánocema nejsme spolu :-(((
    jinak sníh mi taky chybí!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. krásny design :) sneh mi nechýba,ale aspoň na vianoce by mohlo padnúť zopár vločiek ;) k poslednej fotke nemám čo dodať,si na nej nádherná,tie vlasy ti takto veľmi pristanú!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten vzhled je perfektní, fakt! :) A ty fotky smozřejmě taky. A ten sníh mě taky pěkně štve, ale snažím se na to koukat optimisticky... ;)
    Zítra jdu (snad na poslední) kontorolu, tak se modli. :D Pokud dobře dopadnu, uvidíme se v úterý?

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky,jéé :) Super blog,sleduju ♥ :))*

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jsem si nového vzhledu nevšimla, ale když jsem si ho po tvém upozornění prohlédla, musím říct jediné - Úúú, ty jsi tak krásná. To platí i o té fotce v článku. Ale to stejně pro mě není žádná novina, že ano.
    Já tedy pořád doufám, že do Vánoc nasněží. Tak stěhuju se na sever s tím, že budu mrznout a ono si je klidně pět stupňů bez sněhu... To jsou mi věci.
    Osvětlené stromečky jsou nádherné - úplně mě uchvátilo, když jsem zjistila, že sousedi mají stromky ozdobené - ve městě jsem na to nebyla zvyklá. Na druhou stranu jsem ještě neviděla noční osvětlené město ./
    Jo, drahá kamarádko, můj roztřepený poklad se stal hustým zdravým. Myslím, že mám i o trochu kratší vlasy než ty. A mám takový maličký culíček! :D

    OdpovědětVymazat