prosince 27, 2011

Letošní Vánoce.

Se smutným výrazem v obličeji nemůžu začít stejnou větou jako většina blogerů začla, a to tou, že tyto Vánoce byly nejlepší ze všech. Nebyly to však mé nejhorší Vánoce, ani si nepamatuju, že by nějaké Vánoce byly tak hrozné, že bych jim přiřadila cedulku s nápisem "nejhorší Vánoce". Tyto Vánoce byly zcela průměrné, obyčejné, docela normální a spíš smutné. Chyběl mi tu ten nejnadšenější člověk z rodiny, sestra. A tak se se mnou nikdo přiblble nesmál, nikdo nebyl natěšen na dárkování, nikdo neměl takovou radost, jakou bych chtěla..


Co mě však nadchlo opravdu ukrutně bylo pár věcí. Jedna z nich byla, že jsme přijeli do česka několik minut před půnocí 24., a tak když bylo 0:00 všem jsem mohla popřát Veselé Vánoce (kromě lidí z auta, které se nám ztratilo u Vídně :DD). Další věc byla, že jsem někdy odpoledne Štědrého dne navštívila svou skvělou kamarádku Coco a ona byla tak úžasně šťastná, že se z toho těším ještě teď. Děkuju Ti, jsi skvělá. Další věcí byly vánoční esemesky. A v neposlední řadě také úžasné dárečky!


První dárek, sadu na zimu, jsem od rodičů dostala již před nějakou dobou, mohli ste to vidět na fotkách, ale i tak se tyto úžasné pandí rukavice a čepice s šálou řadí do vánočních dárků. Druhá fotka se řadí do kategorie "papíry". Dostala jsem vše, co jsem si přála. Kalendář s recepty na moučníky, papíry na kreslení, diář (na který si vyrábím jiný obal, protože děda tak úplně nepochopil, co jsem si přála. (Za to mi ale namaloval obraz, který jsem chtěla a já kráva ho zapoměla vyfotit. Vysí už na zdi, tak jsem na to nějak pozapoměla. Možná doplním později.)) A i bez vyřčeného přání krásný sešítek, skicák a přilepovací papírky.


Z věcí na třetí fotce mám obzvlášt radost. Jsou to věci, které pomáhají vašemu vzhledu. Ať už k lepšímu (brož, přívěšek, krásný náramek, HK placka, spodní prádlo nebo prstýnek (který je nejvíc úžasný a dokonalý)) nebo k horšímu (vykrajovátko ve tvaru ovce na perníčky a bonbonky, když je ale jíte je vám figura úúúplně ukradená :D jsou mňamoozní). Plyšový vánoční roztomilý medvěd, protože ten k Vánocům prostě patří, sluchátka do mobilu, které jsem dostala až dodatečně při nakupování jídla a parádní pokladnička se Shaun (mám slabost pro ovce).


A jako poslední dárek vám představuju nejúžasnější věc, co jsem zatím kdy dostala. Už krabice vypadala luxusně. Dokonalý papír, cedulka, vločky i stužka. Při rozbalení jsem brečela radostí. Opravdu. Smála jsem se a byla jsem tak šťastná, že jsem nemohla mluvit. V krabici byla ovečka Shaun. Teď s ní spím a zdají se mi ty nejkrásnější sny. Děkuju svojí dokonalé sestře, že mě tak zná.


Dárek, který mám jen půjčený je stativ. Potřebuju ho na příjmačky, na které stále nevím jestli půjdu. Trochu jsem si s ním hrála a vzniklo z toho pár fotek. Teď by to chtělo nějaký sníh, protože by se s tím dalo fotit venku. Jenže to nééé, tady radši prší. Fuj. Doufám, že si užíváte prázdnin :) Zítra přijede christie, tak se moc těším, chuchůů. Máte radost z toho, co jste dostali? A těšilo vás, jak se radovali obdarovaní z toho, co dostali od vás? :)

9 komentářů:

  1. těším se na příští vánoce s tebou zlatíčko :-* jsem ráda, že se ti dárek líbil :) já věděla že je to mega fajná kabelková ovce nebo ovcová kabelka!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš hodnou sestřičku. :) Ta ovečka je úžasná! Je fajn, že máš z dárků radost. :)

    OdpovědětVymazat
  3. shaun je taká roztomilá!a obraz nám určite vyfoť ;) inak máš krásne darčeky :)) môžem sa spýtať,ako si do menu dala ten časovač? v miniaplikáciách som to nenašla

    OdpovědětVymazat
  4. hezké dárky;) tu ovečku ti závidím:)

    OdpovědětVymazat
  5. krásne darčeky a tá ovečka je krásna.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super dárečky :) Jsi moc pěkná !

    OdpovědětVymazat
  7. Ten dárek od sestřičky je zabalený opravdu fešně. ;) Dostalas super dárky! :)
    A děkuju za ten super vysmátý den s tebou, bylo to strašně fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Chápem, aj mne niekto chýbal..
    ale bola som rada za tých, ktorí so mnou boli:)
    ...a k tvojim darčekom, tie rukavice sú podarené!:D

    OdpovědětVymazat
  9. nádherné dárky :) ovečka je nejlepší ! :D

    OdpovědětVymazat