prosince 05, 2011

Hledáte poklady?

 Taky tak milujete chvíle, kdy jste sami doma a prostě jen tak něco hledáte a najdete takové poklady, že se vám až srdce rozkoči? Já jo. A tentokrát jsem našla již dáávno koupené barvy na obličej v trikolore české republiky. Bílou bratr už dávno vypatlal na bělení svého xichtu, ale červená a modrá jsou ještě skoro plné. Hned jsem ze sebe musela udělat indiána a takhle to dopadlo.
A pak najdete stříbrné jeleny a radujete se, že nejste barvoslepí, a tak poznáte i to, že přáníčko z minulých vánoc s hvězdou za jeleny je tmavě modré jako obloha teď. Vidíte ty hvězdy? Ach.
 Pak si vzpomenete na toho krasavce z Jánošíka (natočeno 2009) a pouštíte si stále dokola písničku o lásce a smrti, kterou pro film nazpíval zpěvák, kterého již nějaký čas obdivuji: Palo Habera. Kdo neviděl film, o hodně přišel. A herec Jánošíka prostě nemá chybu, hamňami hamiňami hamňami.
 A protože je mikuláš a tatínek má občas rozdávací náladu, koupil nám všem mikulášské perníčky, bohužel už v pátek, takže jsme je všichni snědli hned. Kromě mojí sestry, která žádný ani nedostala, což má za trest, má bydlet s náma :P stejně jsi skvělá.
 Občas najdete i modrá světélka na stromeček, který bude až za dlouho, a tak si je vypůjčíte a krásně tak vyzdobíte svůj růžovo-modro-zelený pokojík. O vyrobených ozdobách nemluvě.
Nakonec si vzpomenete na fotku ze dne otevřených dveří, kterou fotila Kateřinka a říkáte si, že najít ty perly byla fakt dobrá věc. Proto si teď všichni povinně pustíte tu úžasnou písničku a nezapomeňte všechny pěkně obdarovat, já už dostala, to co jsem chtěla a jsem nejvíc nadšená, protože dostat Blackberry, to se nevidí každý den. Huhů.

9 komentářů:

  1. tá posledná fotka je nádherná,z celého tohto článku ide dobrá nálada a energia :))
    ja som perník nedostala,mňam! :(

    OdpovědětVymazat
  2. sestro, stejne byl ten pernik hnusny :D nic si z toho nedělej..

    OdpovědětVymazat
  3. Cooo? Ty máš Blackberry?! Ty se máš! :))
    Fotky jsou nádherné,a si taky půjdu na půdu hledat světýlka. :) A na Janošíka asi mrknu, pokud ho někde najdu. ;)
    P.S. dneska jsem byla u té doktorky a poslala mě na plicní a rentgen plic... :( Modli se at nemám zápal plic prosím. :(

    OdpovědětVymazat
  4. já bych tak moc taky chtěla světýlka do pokojíku, jenže ty,co jsou na strom, jsou stejně strašně krátký a vůbec, achjooo.
    když jsem uviděla titulek, tak jsem si hnedka vzpomněla, jak mi mamka napsala, že mi schovala někam mikulášskou nadílku, a že mám hledat. tak se plahočím celým prázdným barákem, všechny skříně, nepřístupné prostory jsou obhlídnuty, nikde nic, mamka přijde domů - prej jestli jsem hledala, no.. kde si myslíš, kde to bylo? - pod krbem.D
    a jinak, strašně krásný fotky! .)

    OdpovědětVymazat
  5. jeleni jsou skveli! :-)
    a ty perly jsou krasny..si mi pripomela, ze je taky nekde mam, tak je musim jit vyhrabat a zase nosit.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ú, jeleni...
    vyzdobit si pokoj světýlky na stromeček jsem chtěla už tak před měsícem, jenže polovina našich věcí je na půdě a v krabicích a já fakt nemám ponětí, kde by mohly být (pitomý stěhování)
    krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. hezké fotky,zůčastni se mojí první Giveaway tady http://dreamworld-e.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat