března 15, 2015

I am older again.

Před třemi týdny jsem měla 19. narozeniny. Čím jsem starší, tím to méně řeším. Asi si už začínám připadat stará a nemusí to nikdo vědět. I přesto, jsem dostala spoustu nádherných dárků a moc za ně děkuji. Ptali jste se, chtěli jste vidět, co jsem dostala, tak tady to je.. Svetry mi opravdu chyběly, i když už začíná jaro, já jako největší zimo-mřivec, je ještě dlouho využiji. Pletený tmavě modrý svetr z Takka od maminky. Sama jsem s pořídila 1+1 zdarma svetry v Lindexu. Bílý obyčejný vytoužený a druhý s britskou vlajkou. Možná je to už trochu moc, ale co. Černý tenký svetřík mám od sestry. Ten jsem potřebovala k sukním. Dále anglicky psané knížky The Alchemist od Paulo Coelho a Paper Towns od John Green, abych zlepšila své jazykové dovednosti. Nejlepší čokoláda s nejkrásnějším obalem. Karty do scrapbooku vlastnoručně vyrobené mou sestrou (lze je koupit na paperoamo.cz tady) a knížečka 52 důvodů, proč jsi ta nejlepší sestra na světě mě dojala. Razítko na sušenky s nápisem 100% homemade quality mě dostalo. Ale nejvíc mě překvapil bratr, když mi, nezávisle na narozeninách, poslal balíček s foukací harmonikou a vzkazem ,,Vím, že si žádnou nechtěla, ale teď jednu máš a musíš se na ni naučit hrát". A tak budeme hrát nějaké duety :D



Od přátel ze třídy jsem ještě dostala nějaké ňamky a od slečny Francouzky keramickou ovci, cha. Včera byly rodinné oslavy, čtyř lidí naraz. Dostala jsem nejnovější díl zpěvníků Já & písnička, řasenku a linky na oči dle zadání. Dále také menší příspěvky na letní dobrodružství. Kdo sleduje můj instagram, určitě už tuší, kam mířím letos.


Jaký dárek vám na vaše poslední narozeniny udělal největší radost? Četli jste někdo Alchymistu nebo Papírová města? Co tomu říkáte? Myslíte, že je snadné se naučit na foukací harmoniku?

4 komentáře:

  1. Krásný fotky, muffinky i sušenky vypadají perfektně a ty scrapbookový věcičky taky nemají chybu! :) Já na svoje poslední narozky dostala zrcadlovku, takže ano, to mi udělalo neuvěřitelnou radost! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle to taky vypadá u nás doma, máme to teda hodně podobný! :D
    Knížky jsem teda nečetla, ale vypadají zajímavě!
    P.s. harmoniku v poho dáš! :D

    OdpovědětVymazat
  3. všetky darčeky sú úplne úžasné! :) želám všetko najlepšie!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. To razítko je perfektní!! I knížečka s důvody tě musela potěšit... :)

    Ela

    OdpovědětVymazat