ledna 30, 2015

Recipe : Buckwheat & fruit salad.



Recepet na báječnou, jednoduchou a zdravou snídani. Budeme potřebovat pohanku, trochu soli, bíly jogurt nebo zakysanou smetanu, vanil. cukr a různé druhy ovoce dle chuti. Já použila hrušku, jablko, banán a navrch mandarinku. Pohanku uvaříme v osolené vodě. Ovoce nakrájíme na kostičky a smícháme s jogurtem/smetanou, přidáme vanil. cukr podle chuti (lze pro oslazení použít kompotované ovoce), přidáme pohanku, ozdobíme a můžeme podávat. Ňam.

Recipe for a nice, easy to make and healthy breakfast. Will need a buckwheat, a bit of salt, a white yogurt or a sour cream, a vanilla sugar and different kind of fruits. I use a pear, an apple, a banana and as a topping mandarin orange. Boil the buckwheat in a salted water. Chop the fruits on little cubes and mix it with yogurt/cream, add the sugar (demends on your taste, also can be used tinned fruit for a sweet taste), add the buckwheat, top it and serve. Yummy.

2 komentáře:

  1. přiznám se, že na to, jak miluju ovesné kaše, tak té pohance jsem ještě na chuť nepřišla... když mi dojdou ovesné vločky, tak si dávám pohanku ale vždycky tam nahážu spoustu věcí na dochucení, aby to nechutnalo po pohance .D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nejsme s pohankou úplně kamarádi, ale třeba v polévce ji mám ráda a v tomto salátu taky nebyla skoro cítit, ale zároveň to s ní chutnalo báječně :)

      Vymazat