ledna 23, 2014

Walt Disney Princess : All of them.


Zamilovala jsem se do disneyovských princezen, i do těch, které princeznami skutečně nebyly. Věřím, že jste většinu pohádek, které jsem vybrala, viděli a nebo o nich alespoň slyšeli. Já osobně miluju tento druh odreagování, protože je to krásné, možná až přeslazené, ale pohádky už takové prostě jsou a mě to teda vůbec nevadí. Každý příběh je něčím zvláštní, něco představuje, má jinou zápletku, postavy, osobité kouzlo a hlavně se ve všech zpívá!

Seznam pohádek, které doporučuju:
Pocahontas, Aladin, Anastázie, Sněhurka a sedm trpaslíků (Snow White and the Seven Dwarfs), Šípková Růženka (Sleeping Beuty), Malá mořská víla (The Little Mermaid), Alenka v říši divů (Alice and Wonderland), Herkules, Lady a Tramp, Princezna a žabák (The Princess and the Frog), Popelka (Cinderella), Kráska a zvíře (Beaty and the Beast), Legenda o Mulan, Petr Pan, Zvoník u Matky Boží (The Hunchback od Notre Dame), Tarzan, Rebelka (Brave), Na vlásku (Tangled), Kouzelná romance (Enchanted), Ledové království (Frozen)

Nevím, jestli bych dokázala vybrat jednu, která se mi líbí nejvíce, ale Anastázie, Na vlásku, Ledové království, Aladin a Kouzelná romance patří rozhodně k těm nejlepším. Viděli jste všechny? Kterou máte nejraději? :)

8 komentářů:

  1. ja som sa najnovšie zamilovala do elsi (y) neviem ako sa to píše z frozen :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až na to že Elsa je kráľovná

      Vymazat
    2. a Alenka je jen dítě, Lady pes, Wendy dívenka, Mulan bojovník, Esmeralda cikánka, Jane je dobrodruh,.. who cares

      Vymazat
  2. já mám nejradši Anastázii, Ledové království a Na vlásku:) kouzelnou romanci jsem ani nedokoukala, pohádky jedině kreslené:D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejraději mám na vlásku, ale ostatníma taky nepohrdnu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kouzelná romace je fakt kozelná :) A Ledové království bych chtěla vidět! Když jsem byla malá, tak jsme měli na kazetě Sněhurku a fakt bych jí uměla nazpaměť, prostě klasika ♥ Super článek :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Tu z Tarzana jsem vůbec nepoznala, ani z Petra Pana a Ledové království neznám, jinak jsem poznala všechnyyyyy :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš Jane a Wendy? Prosíímtě :P v Ledovém království jsou sestry Elsa a Anna :) a je o nádherný.

      Vymazat