července 17, 2013

Learn it all as soon as you can, write it down into the sand.

Fotky z pátečního scrapbookování. Vyráběla jsem dáreček pro sestru a dodělávala svůj Scrapbook Diary. Můžete vidět, jaký nepořádek při tom mám na stole, a že stále používám stabilo fixy, neb jsou nejlepší. Chtěla bych úplně všechny barvy! Sbíráte stabilo fixy? :)


2 komentáře:

  1. tá tvoja láska k scrapbookovaní je skvelá. tiež som sa do toho chcela pustiť , no diár som si kúpila až niekedy v marci a nakoniec to zapadlo. nechcelo sa mi totiž doliepať všetky fotky a tak. a zas je to docela drahá záležitosť, kebyže si mám chodiť neustále do papierníctva vytláčať fotografie. asi aj preto som sa rozhodla, že začínam s denníkom, kde si budem lepiť nejaké fotky raz za čas, alebo hocijaké papiere, nálepky a blablabla ktoré nejak súvisia s daným dňom !:) a stabilo sú najlepšie-máš pravdu. ja ale vlastním zatiaľ len jednu, haha:)

    OdpovědětVymazat
  2. Stabilo fix mám jen jeden. Naposledy, když jsem se nad nimi rozplývala v papírnictví, nedokázala jsem vybrat barvu a řekla jsem si "fixů máš dost". Jenže přítel mi udělal tu radost, že tam znovu zašel a jeden mi koupil. Milé :D

    OdpovědětVymazat