února 17, 2013

My little box of memories.

Před více než rokem jsem vám v TOMTO článku ukazovala pár věcí, ze své krabice vzpomínek. Dnes jsem se v ní trochu přehrabovala, uklidila ji a napadlo mě, že bych vám zase mohla pár věcí ukázat. Přibylo hlavně hodně jízdenek k Milému, vzpomínkové předměty z tábora, PF a pohled z prázdnin od Milého, dopisy z příjmaček, malé dárečky od sestry, vstupenky, svítivé náramky, labuť a letadlo z papíru, propiska z Řecka od tatínka, placky, cukříky ze Starbucks od Coco a mnoho dalšího.
Tyto vynikající mintky mi dovezla Coco z Anglie (no dobře, ty gymplařko, Juno, chybička se vloudila no O:)). Slíbila, že něco doveze a opravdu. Je to možná naše malá tradice. Když jsem jela do Itálie na hory, přivezla jsem jí cukrové bonbónky. Když předtím byla v Holandsku dovezla mi vajíčko s králíkem, ve kterém byly parádní bonbóny. Lístky na hokej, kam mě vzal Milý. Nikdy předtím jsem na opravdovém hokeji nebyla a byl to pro mě nezapomenutelný zážitek! Děkuju.
Srdíčko na krk od Kačky. Dovezla mi ho z Chorvatska a je prostě boží! Program na Filmovou noc ve škole, na které jsem se organizačně podílela. Stát se tam některé věci trochu jinak, možná bych už dnes ani nepsala blog. Ještě, že to dopadlo tak, jak to dopadlo ! :D
Spousty a spousty jízdenek k Milému nebo ke mě. Radši ani nebudu počítat, kolik peněz to je dohromady! :D Svítící tyčka z permoníkové hry na potáborovém setkání. Byla mi asi taková zima jako na St. Catarině v Itálii. Užili jsme si to, ale ve věži už nikdy nespím! :D
Dopis s rozhodnutím o přijetí na střední uměleckou školu v Ostravě (obor Užitá fotografie a média). Dostala jsem se tam, ale nakonec se rozhodla zůstat na osmiletém gymplu (pro ty, co můj blog nečtou dlouho). I tak to byl jeden z nejšťastnějšch dní. První už jistě nikde nebudu :D Vstupenka na Mírák.
Máte taky krabici vzpomínek? :)

11 komentářů:

  1. Ja takúto krabičku nemám, ale pár veci si pripínam na nástenku :)
    the unicorn princess

    OdpovědětVymazat
  2. Ano mám karabici vzpomínek:) dala jsi mi další typ na střední školu sice mám 2 roky čas ale i tak už se dívám , taky můžu ale můžu zustat na gymplu :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. po tvém článku kde jsi ukazovala svou krabici, jsem si také jednu založila, ale nějak jsem na ni zapomněla:D všechno mám v šuplíkách:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hahaha, taky mám memory box! Skvělý článek, iniprovala jsi mě:)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek :) Dřív jsem také měla vzpomínkovou krabici. Bohužel jsem se tento rok stěhovali a polovina "nepotřebných" věcí se vyhodila, včetně vzpomínkové krabice :( Ale plánuji založit novou, a také si udělat nějaká fotoalba :)

    OdpovědětVymazat
  6. inspirovala jsi mě a asi si taky něco takovýho udělám :) já sice mám taky plno vzpomínkovejch věcí ( deníky a tak ) , ale mám je všude možně rozházený v šuplících, takže bych si snad něco takovýho teď udělat mohla :)
    a taky plánuju si vytisknout fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. je to skvelá vec,ale ja takú krabicu nemám,skôr to mám kade-tade :D

    OdpovědětVymazat
  8. Také mám svoji krabici, kde ukládám věci, kterých se nechci zbavit. :) Je to fajn, pak když se koukneš, tak si zavzpomínáš na staré časy:)

    OdpovědětVymazat
  9. To mi dosti připomíná moji tzv. nostalgickou krabici :). Bonbónky vypadají opravdu VYnikajícně (;)) a jízdenky, ty si taky vždycky schovávám. A poslední dobou k tomu vedu i Milého, vždycky se ho zeptám, jestli nechce na památku :D. Myslím, že takové krabice jsou skvělé, aspoň si jednou za čas na všechno zavzpomínáš :).
    Měj se krásně,
    Juno :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám spíš vzpomínkovej šuplík a takovou malou krabičku a pak vlastně ještě něco v jednom šuplíku...možná by nebylo zlé z toho udělat prostě jednu krabici :) To je nápad! :)

    Jo a vstupenky a jízdenky (teda jen ty zajímavé a ne ty každodenní) schovávám taky
    :)
    Krásný zbytek týdne!

    OdpovědětVymazat
  11. Mám x různých krabic vzpomínek, my skrapbukařky =D Jen předpokládám, že neskladuješ všechny jízdenky k Milému... jestli ani, tak klobouk dolu =D

    OdpovědětVymazat