února 22, 2013

I see that worried look upon your face. You've got your troubles, I've got mine. She's found somebody else to take your place.


Byli jsme dnes se školou v divadle a bylo to absolutely terrible. Navíc ten autobusák přijel ke špatné budově, tak jsme museli jít přes celé město, ještě že jsem si vzala klíny a ne ty podpatky, co jsem původně chtěla. Ale ty holky s jehlama + luxusní náledí. To bych nechtěěl (vždy, když se tatínek rozpomene na nějakou hlášku z mládí, je to perla! :D). Babička včera poslala balík, dostala jsem krásné punčocho-legíny, punčošky a bonboniéru, děkujuu. Maminka mi zkrátila svetr, tak ho konečně můžu nosit, yes! Poslouchám soundtracky od Hanse Zimmera, peču buchtu, vařím si čaj, scrapbookuju (tato činnost se ve výčtu činností objevuje nějak často! :D), jsem s Hrdinou, těším se na sestru, užívám si poslední dny, kdy je mi sladkých 16, pozoruju pohádkově padající sníh a hlavně mi dnes začly prázdniny! Jak jste si užili nebo plánujete užít vaše prázdniny? :)

14 komentářů:

  1. Jo, ať žijou prázdniny, taky mi to teď vyšlo :D. Hrdina=Chlapec=Milý? :) Já měla spousta plánů ale najednou mi přijde, že to ani všecko nestihnu :D :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrdina = Chlapec = Milý, ano :D To já se hlavně plánuju flákat, co bude náplní toho flákání je mi jedno :D

      Vymazat
  2. já jsem byla zavřená o prázdninách doma, bohužel:(:D
    sluší ti to, really. jsi přirozeně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prázdiny forever♥ Mohl bych je mít pořád:D Strašná volnost. Jinak já jedu na hory a pak ten týden se budu jen tak flákat po venku. Nic velkého v plánu nemám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na hory, mm. Po prázdinách máme týden školu a pak jedem na lyžák, tak se těším! :D Ale zapsala sem se na board a vůbec to neumím, tak to bude zajímavý :D:D

      Vymazat
  4. Užij si prázdniny! :) Mně teď akorát končí a užila jsem si je skvěle na Slovensku, na lyžích :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jedem za dva týdny na lyžák, tak to bude taky legrace.. :D

      Vymazat
  5. Márka :3 A ta peněžka ala ovečka Shaun je prostě nejbožejší :'3 :D A ten svetr taky. Svetry jsou fajn.
    Jinak tak obecně co jsem projela tvůj blog, skvělý fotky :)
    Aaa u toho krmení virtuálních rybiček dokážu strávit vždycky hodiny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky si myslím, že je boží :D Dostala jsem ji od přítele mojí sestry ^^ Znovu děkuju. Nejsem s nimi úplně spokojená, chtěla bych zrcadlovku :/ Taky!! :DD

      Vymazat
  6. tiež sa mi začali práve príádzniny,ale vôbec netuším čo idem robiť, asi sa zahrabem medzi knihy, lebo učitelia sa doslova zbláznili -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nám toho naštěstí učitelé moc nedali, ale asi bych se měla trochu věnovat angličtině, rozhodně by to nebylo na škodu :D Tak hodně štěstí s učením :)

      Vymazat
  7. taky mám teď prázdniny, konečně jsem se dočkala :D <333... akorát, že nemám žádné plány, všechny kámošky už prázdniny měly a teď chodí do školy :// .. ty jsi okres NJ :) ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, taky mě štve, že bratr má prázdniny jindy než já :/ Jsem :)

      Vymazat