února 26, 2013

Get ready!

Mám prázdniny, a tak se můžu dlouho do noci koukat na různá videa na youtube. Dívala jsem se hlavně na videa blogerek, různé tagy a také get-ready videa. Chtěla jsem udělat něco podobného, ale video točit nechci (ani to neumím :D) a navíc se moc nemaluju, tak jsem ke svému get-ready připojila téměř vše, co udělám, jak se vzbudím..

 Hned jak se vzbudím si pouštím hudbu z mobilu, neboť nesnesu ticho. Všichni spí a je to trochu strašidelný.. Zapnu náhodné přehrávání a je slyšet Nohavica, Klus, Landa, Pink, Werich a Voskovec, Adele, něco od Hanse Zimmera nebo jiné soundtracky. Pak vypiju sklenici vody. 
Umyju si vlasy (oblíbila jsem si šampón od Dove - Intense repair), zamotám si je do ručníku, využiju chvíli a namaluju se. Řasenka - Rimmel London, linky - Essence, stará řasenka na rozdělení řas a hydratační krém Nivea (vím, že je pro mimka, ale je tak jemný). Poslední týden jsem se rozhodla malovat se jen řasenkou a zatím jsem spokojená, je to mnohem jednodušší a pohodlnější. Potom si vlasy vyfoukám a rozčešu.
Na snídani se toho snažím sníst co nejvíce a většinou je to něco sladkého. Hlavně ovoce a třeba müsli. Někdy si snídani chystám už večer, abych ráno ušetřila čas.. Pak si vyčistím zuby a jdu se převlíct.
Když si outfit vymyslím večer při usínání, je ráno mnohem jednodušší. Poslední dobou mi jde hlavně o to, aby mi bylo teplo. Proto nenosím sukně, svetříky ani lehké halenky. Mám pár svetrů a mikin a ty střídám. Snad už brzy přijde jaro a mé outfity budou zajímavější.. Pak obleču kabátek, šálu, čepici, rukavice, boty a můžu vyrazit..
Jaká je vaše každodenní rutina?

16 komentářů:

  1. Super článek :) jen se zeptám, máš moc krásnou plet, používáš nějaký makeup nebo třeba BB krém?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) nepoužívám nic takového. Denně si myju obličej vodou a taky to, že piju hlavně vodu porům pomáhá ;)

      Vymazat
    2. Tak to se máš! :) Moc holek v tvém, vlastně i v mém věku se tím pochlubit nemůže :) Malinko závidim :D :)) Jsi moc krásná!

      Vymazat
  2. S tvou pletí si můžeš dovolit se malovat jen řasenkou a jít :) To ti upřímně závidím.. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký článek =)) A závidím Ti tu pravidelnost =)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Když si myju vlasy, tak to vše hodinu a 10 minut, cca. Když ne, tak asi 35 minut ;)

      Vymazat
  5. To si ráno stíháš umýt hlavu? já si ji musím mýt večer, páč bych to nestíhala a s fénem bych dělala strašný rachot:D ale oblečení si chystám vždycky večer, ráno si pak můžu tak deset minut přispat:D:) A malováním strávím tak deset minut, závidím ti tak hezkou pleť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myju vlasy ob den. Takže v jeden den vstávám v 5:40 a druhý 6:15. Kdybych si je myla večer, musela bych denně a to nechci :/

      Vymazat
  6. Ja chcem tvoju plet :-) inak super typ na clanok

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný blog! Nechceš se vzájemně sledovat?:)

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  8. mám hodně podobnou rutinu..spolu se snídaní si chystám i svačinu do školy..

    OdpovědětVymazat
  9. Mám skoro stejnou rutinu po ránu ale ještě bych tam přidala venčení pejska, chystání svačiny a nesnídám :-)

    OdpovědětVymazat