února 06, 2013

Birthday wishlist.

Za více než dva týdny mám narozeniny, a tak jsem se rozhodla, že si, stejně jako minulý rok, udělám wishlist. Nejen, že si člověk uvědomí, co by vlastně chtěl, ale navíc může inspirovat lidi, kteří ho chtějí obdarovat. Že bych chtěla zrcadlovku je jasná věc, to ani nemusím říkat, ale spíš věřím v den, kdy si na ni sama našetřím. Také bych si na narozeniny přála zmrzlinový velký dort se šlehačkou, broskvemi a svíčkami, ale to prý nejde udělat, tak uvidíme, zda-li se to mamince bude chtít vymýšlet. Různými vzorovanými silónkami, jednoduchými tílky nebo sladkostmi člověk nikdy nic nezkazí. Zvlášť né haribo Pico Balla bonbóny, karamelovou milkou, jojo rybičkami, růžovými donutky a ani za tobleron bych se nezlobila. 

| bílé svetry | letadlové doplňky | dvojprsten | mikina s jednorožcem | horká čokoláda v prášku | světlá peněženka |

Již jistě víte, že jsem se zamilovala do bílých svetrů, na Vánoce jsem od sestry dostala jeden, dokonalý, druhý (který ještě není úplně uzpůsoben k nošení) jsem získala v second handu. I přesto bych jich chtěla mít ještě alespoň tisíc! :D Doplňky s letadly. Zamilovala jsem se i do letadel, a jelikož mám zakázané nechat si vytetovat letadlo, chtěla bych mít prstýnek/řetízek/náramek/cokoli se zlatým letadlem. Dvojprsteny. Doufám spíše v to, že již mi brzy přijde druhá zásilka od Rings&Tings a nějaký mi pošlou. Mikina s jednorožce. Přesně tutuo jsem viděla u Mathilde a je prostě dokonalá (Mathilda i ta mikina). Instantní horká čokoláda patří v zimě mezi nejzákladnější věci v domáctnosti a tuto čokoládu, LaFesta, jsem si oblíbila díky sestře. Hlavní věcí, kterou bych si přála, je nová peněženka. Né, že by ta co mám teď nebyla parádní (je na ni ovečka Shaun), ale chtěla bych nějakou světlou, dlouhou a na zip. 


Mít obrovského plyšového medvěda je snad sen každé malé holky, ne-li i každého malého kluka. Já po něm vždy toužila a stále toužím. Třeba se na mě letos usměje štěstí. V tescu je jeden zlevněný (z devíti stovek na čtyři a půl), jen takový tip (wasntme). Bílé povlečení. Mám jen jedno, a tak je hrozný problém, když se má vyprat. Chtěla bych ještě jedno. Tak mi držte palce, třeba něco z toho dostanu. Co si přejete vy? :)

9 komentářů:

  1. taky miluju bílé svetry a chtěla bych alespoň jeden mít, a tu čokoládu můžu vřele doporučit, je nejlepší

    OdpovědětVymazat
  2. vím, že tenhle komntář bude lehce mimo, ale máš úžasný blog! myslím, že jsem našla můj další oblíbenej blog :) miluju, když mě blogy zaujmou na první pohled! :) zasloužíš si víc čtenářů :) a musim říct, že vypadáš starší, než kolik ti je :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak sestro máš krásné přání, ne že si zas všechno koupíš sama a já pak nebudu mít exkluzivitu :-* chci ti dát všechno! :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné kúsky :) Snáď dostaneš to, čo si želáš :)

    OdpovědětVymazat
  5. přeješ si krásné věci, snad vše dostaneš :-)

    GIVEAWAY o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  6. Bílé svetry se mi taky moc líbí a taky bych si ještě nějaké přála:) Přeji Ti ať se ti všechny přání splní!:)

    OdpovědětVymazat
  7. krásne je všetko,držím palce aby to tu uvideli tvoji blízki a splnili ti aspoň polovicu z toho :))

    OdpovědětVymazat