ledna 26, 2013

Topíme se v peřinách, kde hříchy nás vláčí. Všichni jsme k pláči a Bůh umírá. Když ve křivdách, pravda se smáčí. Jsme sóloví hráči.


 Vytáhla jsem bratra na mráz a nechala se od něj vyfotit, neboť tu již dlouho nebyl žádný outfit a já vám chtěla ukázat ty nové kalhoty O:) Tak jak se vám líbí? Já je nosím již týden v kuse a jsem z nich naprosto nadšená, sice se na ně furt něco chytá, ale co, stejně miluju obírání :D Večer máme čajovnu, budu péct cookies. Pomalu si sepisuju wishlist na narozeniny, muhehe. Poslouchám Kryštofy a užívám si nic nedělání..
| coat - tally weijl | pants - h&m | socks - f&f | shoes - asylum comfort | 

13 komentářů:

  1. tie ponožky,zaujímavá kombinácia :D máš tu úplne nádherné vlasy

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ty ponožky jsou dost ... OROGINÁLNÍ! jsou super! ale na tu dnešní zimu, kdy mě nezahřejou ani kozačky, bych si je nevzala :D.Máš krásný outfit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ponožky jsou možná teplejší jak boty, jsou fakt tlusté! :D Divím se, že se vešly do těch malých botiček :D Děkuju :)

      Vymazat
  3. viem aké to je byť nadšená z nohavíc :D ja som si minulý piatok KONEČNE kúpila nové a je mi ich ľúto dať vôbec do prania :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. kalhoty jsou perfektní, ale ty ponožky jsou lepší:D:)

    OdpovědětVymazat
  5. Kalhoty jsou moc pěkné, mám podobné, ale ty ponožky jsou fakt boží! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ponožky :-D Zajímavý úlet, který ale rozhodně zpestří zimu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Beautiful hair!

    What do you think about following each other? :>

    All the best,
    paulinab

    OdpovědětVymazat
  8. ty ponožky jsou super, asi bych se neodvážila si je dát takhle do do bot na podpatku, ale vypadá to vážně dobře :D :)

    OdpovědětVymazat