ledna 12, 2013

My Scrapbook : Second page.

 

Je to tady. Druhá stránku mého scrapbooku, však první, kterou vám ukazuji. Vytvořila jsem ji včera večer. Jedná se především o stránku událostí, popravdě by spíš přes celou mělo být napsáno STUDY HARD, ale děly se i věcí, které mi dělaly radost, a tak stojí za zmínku.. Dvojka z poznávačky rostlin (na písemku jich učitelka dala jen 5 a já nerozeznala plody rulíku zlomocného :/), koncert v kostele, sníh, stále rostoucí nadšenost z bílého svetru, který mi dala Sifka na Vánoce, první výstava - z řad žáků - na naší škole (organizuju to, aby jste pochopili mou nadšenost), poznávačka ve výtvarce, kterou jsem jakžtakž zvádla. A spoustu dalších událostí, které se mi tam už nevešly :/ Líbí se vám moje druhá stránka? :)


A co jsem na to potřebovala? Nůžky, lepidlo, pravítko, tužku, propisku, černý centropen, gumu, pastelky, barevné papírky, nálepky, nálepky s texty (vyrobila Sifka), smajlíky a fotky.

Poslední fotka je ze dneška, kdy jsem si vyráběla nálepky s texty. Pokud byste měli nějaký nápad, nějaké dobré heslo nebo něco (zvlášť na weheartit a tumblru bývají takové obrázky), určitě mi dejte vědět a sobě si to taky vyrobte do vlastního scrapbooku :) A pokud tedy děláte svůj scrapbook, nafoťte ho a pochlubte se nám :)
ps. Proč tam byly dvě p fakt nevím, nějaká chyba v metrixu! :D

11 komentářů:

  1. úžasné! ja na vás dve nemám ani z ďaleka :D tie nálepky ktoré má aj sestra sú super

    OdpovědětVymazat
  2. tak nakonec jsem se rozhodla, že na scrapbook nemám nervy:( potom co jsem si omylem roztrhla jednu stránku a omylem si barvou kypla na jednu z fotek, měla jsem chuť vyhodit do povětří všechno kolem:D asi zůstanu u klasického deníku bez obrázků, super článek:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevedu si sice scrapbook, ale můj diář někdy vypadá dost podobně - hlavně teď. V létě jsem od kamarádky dostala školní diář na září 2012 - prosinec 2013 se Čtyřlístkem a je to jen taková malá knížečka povinností a plánů - klasickej diář. Ale teď k Vánocům mi máma dala o něco větší diář na rok 2013 s kočičkama - úplně úžasnej. Bylo mi líto jeden z nich používat víc a jiný míň, takže ten školní nosím pořád s sebou a je plný povinností a ten kočičkový mám doma a jsou v něm hlavně ty zábavné a veselé věci - a už jsem do něj vlepila i vstupenku z kina, účet z hospody a nějakou tu nálepku a obrázek - takže jo, je to vlastně něco jako scrapbook :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja chcem vedieť tak pekne kresliť :(. Veľmi pekný je ten tvoj, chystám sa vyrábať, ale zháňam ešte nejaké vecičky.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow super fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Juuuuu, to je strašně moc krásné! :*

    OdpovědětVymazat
  7. Wow!! Tak to nádhera! Pls follow my blog:))

    OdpovědětVymazat
  8. to je super napad:) skvely diar i diary v jednom:))

    OdpovědětVymazat