ledna 30, 2013

May it be an evening star shines down upon you. May it be when darkness falls, your heart will be true. You walk a lonely road. Oh! How far you are from home.


| triko - orsay | ponožky - gate | kabátek - f&f | boty - graceland | kalhoty - h&m | punčochy - f&f |

Nejsem fanoušek ,,new in" článků. Ráda je čtu a pak tiše závidím, ale nerada je tvořím, protože většinou si stejně kupuju nějaké věci v sekáči a to snad ani pro inspiraci není, když to už nikdy neseženete. Tentokrát jsem ze svých nových věcí tak nadšená, že se vám musím pochlubit. Jelikož jsem všechny tyto věci dostala, daly by se považovat za ,,předčasné" dárky k narozeninám a už nic jinýho neočekávám. Bílé triko s 3D (tak trochu) slečnou mi dala sestra a je prostě boží, neboť miluju bílé věci. Ponožtičky mi taky koupila sestra, když jsme ji vyzvedávali v Ostravě a stavili jsme se v Gatu, pro sebe si koupila ty samé, hihi. Né-příliš-zimní kabátek mi koupila maminka ve slevách, poslední v mojem čísle. Po 16 letech mám prvně pořádné zimní boty. Jsou vevnitř celé z kožíčku a jsou tak měkké, že by se v nich dalo spát. Kalhoty už jste viděli, i tak je to pro mě stále nová věc a jsem z nich hrozně nadšená. Jsou ze slev. Punčošky jsem získala v dvojnásobné slevě, muhehe!
Co jste si vy pořídili za poslední dobu? :)

ps. Dívám se na LOTR filmy, naříkám nad oblevou, dělám si bezvadná kapučína se šlechačkou, odpoledne spím, učím se spoustu stran biologie, scrapbookuju (chtěli byste vidět další strany?), překvapuju svého nemocného chlapce, užívám si hodin nic nedělání, když nás ve škole polovina chybí, poslouchám Kryštofy, Kluse a Nohavicu, v noci mi svítí zázračné světýlko, abych se nebála, čtu Starce a nudím se u toho.

7 komentářů:

  1. milujem sekáčové úlovky, tiež k takým milovníkom patrím!:) a stránky scrapbooku určite áno!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Za jsem nedavno psala článek o nákupech a jsem moooooooooooooooc spokoená! Ty koukám sis taky dobře nakoupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé úlovky, aj ja som si tiež konečne kúpila teplé zimné topánky, mám z nich strašnú radosť:)

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné věci sis pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  5. já chci taky vidět další stránky!

    OdpovědětVymazat