ledna 20, 2013

God, thank you for her.


Když jsem na sestřinin hnědý svetr našívala bílé srdce a následně jí ho dala na Vánoce, vůbec mi nedošlo, že vlastně stejný mám i já. A tak jsme teď dvě sestry ve stejných hnědých svetrech se srdcem. Bohužel jsem ten den měla nějaké nezvladatelné vlasy a žádná fotka, kde nám jde vidět obličej se nepovedla :D Jsem hrozná, sestra všude vypadala krásně. Možná nějakou fotku (kde já se tvářím, jak idiot, ale sestra vypadá jak topomodelka) ještě uvidíte na jejím blogu :) Další článek bude o celém víkendu se sestrou ;)

14 komentářů:

  1. Ou ty jsou krásné:))

    OdpovědětVymazat
  2. akurát som komentala sestrin článok! ste tie najkrajšie,a ty si tak šikovná!:)

    OdpovědětVymazat
  3. máte moc pěkné svetříky :) a k Tvému komentáři - naopak, delší komentář vždy potěší :D. Lyžák si určitě užiješ, uvidíš, protože tam vás bude padat víc a tak celkově to bude určitě sranda ;). Můj lyžák loni byl skvělý, sice jsem na boardu už předtím jezdila, ale spíš hůř než líp, a na lyžáku jsem to dobře tak jako dopilovala, a pohodička :D :). A kdybys padala moc, vsadím se, že milý Ti určitě rád dá hubana jako bolestné :D :).

    OdpovědětVymazat
  4. Vy jste rozkošné! :) Moc se mi vaše svetry líbí a vsadím se, že na těch fotkách to určitě slušelo i tobě, ale jsi moc skromná a sebekritická...!
    P.S. napadlo mě, že by sjme se zase mohly někdy vidět, co ty na to? Mohly by jsme třeba přibrat i Janču, kdybys nebyla proti... :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je krásné!
    A závidím ti sestru a celkově, jaký máte super vztah. Já mám mladšího bratra, který je momentáně ve věku, kdy se zrovna moc nemá náladu bavit se starší ségrou, protože cool jsou jenom kamarádi přece! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme i super bratra! A uvidíš, že časem se to zlepší. Taky jsme měli svá období!

      Vymazat
    2. Cadie, měli, musíš počkat až trošku vyroste, pak to bude super, neboj ;) Teď už jsme všichni docela staří a moc se nevidíme, proto je to jiné :) Dokud jsme se všichni vídali denně, bylo to hrozné :D

      Vymazat
    3. Když mi to říkáte obě dvě, tak vám budu věřit! Vím, že to takhle nebude pořád, ale už mě to s ním nebaví :D Ale jak vidím, co jste psaly, tak to určitě znáte.

      Vymazat