ledna 28, 2013

Drakorozený, Drakorozený, svou ctí je zavázán, aby na věky držel zlo na uzdě! A nejtvrdší protivníci prchají, když slyší jeho vítězný křik. Drakorozený, pro tvé požehnání se modlíme.


Sestřička mi dala tuto triko-mikina a je super skvělá. Hlavně je šedá. Včera jsem si ji vzala, když jsme šly s mámou na dlouhou procházku. Snad budem chodit častěji, když se nám to tak líbí :D Dneska jsme v tělocviku tančili/cvičili Zumbu a bylo to bezva. Chtěla bych na ní začít chodit, ale uvidíme, spíš budu mít možnost chodit na bazén než na Zumbu. No co. Aspoň, že mám nějaký pohyb a moje rehabilitačka nebude nadávat :D Koupila sem si na votoči bílé válenky, tak se na ně těším! Celé odpoledne sleduju covery a jiné instrumenálky. Začínám mít ráda nenáviděnou Lindsey Stirling, facepalm. A plánuju se na klavír naučit Skyrim, hihi. Hrajete na něco? Hledáte si svoje noty a zkoušíte se učit různé písničky? :)

9 komentářů:

  1. jednou jsem taky měla období, kdy jsem chtěla chodit na zumbu, ale rychle mě přešlo :D

    OdpovědětVymazat
  2. zumba je prefektna ,viem sa pri nej uvolniť a perfektne som pri nej schudla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ne ! S touhle písničkou na mě nechoď ! Jako kdyby nestačilo, že tam bratrovi hraje celý dny, když hraje skyrim ! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Lindsey je náhodou skvělá!!! =D zumba mi vydržela půl roku... bazén čtyři =D

    OdpovědětVymazat
  5. Na zumbu jsem nikdy nebyla.. Jinak od první třídy jsem hrála na klavír, ale po čtyřech letech jsem s tím sekla, že chci hrát na kytaru. Bohužel jsem si vybrala špatného učitele, tak jsem sekla i s kytarou. Takže vpodstatě neumím nic :(

    OdpovědětVymazat
  6. Já hraju na klavír už 6 let, spíše než písničky hraju etudy, tak hodně štěstí z učením)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé taky bych si někdy chtěla zacvičit ve škole Zumbu. Svetr je skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už pár týždňov sa učím hrať na gitare, mám súkromného učiteľa, ktorý je vtipný a zároveň ma učí anglicky - http://www.justinguitar.com/ vrelo odporúčam všetkým! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já chodila chvilku na klavír, ale kvůli blbé učitelce jsem s tím sekla, takže toho moc neumím. Doma mám klávesy, tak občas něco zkusím, ale to jsou pak hrozné nervy!!! :D

    OdpovědětVymazat