ledna 19, 2013

Cotton Candy and Dark Magician.

Již od středy je tu Silvinka a tak blbnem. Dneska jsme si navzájem navrhovaly outfit z mojí skříně. Já dopadla jako cukrová vata a Sifka jako temná kouzelnice. Na jejím blogu se můžete podívat na článek o mnou vybraném outfitu pro ni, ZDE. Navzájem jsme se i nalíčily a já na sobě prvně v životě měla make-up :D Máme připravený článek ve stejných svetrech a asi v pondělí udělám ještě jeden - celkově o návštěvě Sifky. Jak jsme scrapbookovaly, nakupovaly nálepky, pily čokoládku, koukaly na filmy, blogovaly, spaly, smály se, chodily po zasněženém městě.. Jak se vám líbím jako cukrová vata? :)
,,Danielka je ta nejrozkošnější a nejroztomilejší holčička ze všech. Aspoň podle mě. Hmmm. Takže jsem jí chtěla vytvořit kouzelný outfit, jakoby z cukru. Je tak sladká, že? K spapání. I s celým tím jejím pokojíčkem!" 

10 komentářů:

  1. To je perfektné!:) Pristane ti taký štýl (ako všetko iné) teším sa na článok o návšteve!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to moc, ten styl a tak :) mám to ráda :) jenom ten učes mi tam nějak nesedí :D a jak už jsem řekla - jste se sestrou jak dvojčata :)

    OdpovědětVymazat
  3. sifka ti vytvorila fakt perfektný outfit :))

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi krásná cukrová vata, vážně Ti to moc sluší ;) :). Po všech těch něžných fotkách jsem se té poslední skoro lekla :D.

    OdpovědětVymazat
  5. To je sladkééé! :)))
    A ten make-up je dokonalý a moc Ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé! Tak to se povedlo! Takové články bych na tvým blogu klidně zavítala častěji :)

    OdpovědětVymazat
  7. Danielke to veľmi veľmi pristane, aj outfit aj líčenie, naozaj vydarené :) Mňa osobne zaujala tá polička ako su nad nou tie rámy a tak, pekne to tam je zariadené. Taká dobrá inšpirácia :)

    OdpovědětVymazat
  8. to su super fotkyyy, aj ja chcem sestru ! :)

    OdpovědětVymazat