února 16, 2012

Snad poslední sníh..


Píšu méně, protože sem se rozhodla, že budu méně času trávit na internetu. Tím méně myslím, že denně tak 10 minut. Což vyčerpám na to, že se podívam na zastupování, odepíšu těm, co mi napsala na fb a počítač zase vypínám. Vlastně ho ani nezapínám, na chvilku si půjčuju od mámy :) A proto, když jsem ho dneska zapla - protože jsem chtěla vidět fotky z PTD a taky tu konečně něco napsat - počítač byl úúplně studený! :D


Jo, o víkendu jsem zase byla na PTD (kdo nechápe, přečtěte si nějaké starší články v rubrice journal ;)). A bylo to super!! :D Na první fotce jde vidět, jak šťastná jsem tam byla :) V sobotu se šlo na procházku a trochu se to zvrtlo.. Všichni se koulovali a házeli do sněhu :D I já byla položena.. avšak hned byl tento čin řádně oplacen! :D Dostal co proto chlapec! :D


Rozhodla jsem se udělat si na narozeniny radost a koupila jsem si svou první věc z Lushe :)) Jmenuje se Three Gold Rings a za chvíli ji jdu vyzkoušet :) PS: Komu se příčí můj blog a já, ať sem prostě nechodí ;) Jednoduché ne?

7 komentářů:

  1. Je to nejlepší pocit, otevřít tu voňavou krabici z lushe! A po dnešních vzkazech na FS jsem měla chuť dát si tu předposlední větu místo záhlaví..

    OdpovědětVymazat
  2. prvú vec z lush ti závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  3. LUSH<3 ja som bola celá bez seba keď som si odtiaľ kupovala prvú vec,haha!

    OdpovědětVymazat
  4. doufám že mi trošičku pujčíš ať to taky vyzkouším!!! UŽ SE NA TEBE STARŠNĚ TĚŠÍM ZLATÍČKO :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Obdivju tě za tvé rozhodnutí. :) Já jsem to taky několikrát zkoušela, ale často jsem na PC fakt nutně potřebovala kvůli různým dommluvám se spolužáky, kvli projektům a tak. Ale o víkendech tu skoro nejsem. :)
    Ta první fotka je fakt skvělá! :)
    Jo a koukni pls na můj blog, poslala jsem ti takové putovní ocěnění, které jsem od někoho získala. (To je skoro jako s těmi návleky co jsem od tebe dostala k Vánocům! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Shazování do sněhu, má oblíbená zimní činnost! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten sneh to je skveléé. Milujem hádzať sa do neho pokial nie je práve vonku -20 stupnou. Zavidím aj ten Lush výrobok. Čakám na deň kedy si ho aj ja obiednam. Ďalšia skvelá vec, že ti drži to nechodenie tu. Pre mna je to denn droga, ale musim to aj ja zvládnuť.
    http://bycatherinne.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat