února 06, 2012

Motýlí křídla.


Jo jasně, zase zdokonaluju svůj pokoj :D Přemalovávám obličeje mráčků a žluté hvězdy na modré. Baví mě to a můžu při tom poslouchat namluvenou knihu od Pratchetta - Kobercové. Dokonalost sama.


Sobotní outfit ;) nové punčocháče koupené ve slevách. Sukně stará už řadu let, svetr Camaieu, halenka od věků a tílko Cherokee. Ty pučocháče prostě zbožňuju! Jsou suprovní!! :D Je to můj první dárek k narozeninám :)) od maminky, hihi.

Trochu jsem blbla a udělala tyto "motýlí křídla". Taky ste ve školce furt dělali obrázky na tento způsob? 4tvrtka se přeložila na půl, dovnitř na jednu půlku se napatlaly nějaké barvy, přitiskly se strany a motýl byl na světě!! :D Možná udělám takové DIY, bude sranda :D:D



PS: Nějaký šprímař mi už několik dní volá, ale když to zvednu nic se neozývá a po chvíli to ten člověk vypne.. Včera mi od něj přišla sms: Dobrý večer, nezvedejte mi prosim hovor. Chci slyset celou pisnicku (Jozin z bazin) dekuji.. Stalo se vám to někdy?! :D:D To není možné tohle :D:D

8 komentářů:

  1. bože, tvorivá duša ako ja. takže sme ešte nevymreli :) obdivujem ťa!

    OdpovědětVymazat
  2. :DD to ps :D
    inak som nevedela že máš siamské dvojča ;)

    OdpovědětVymazat
  3. máš super pokojík. :)
    ty legíny jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky, legíny jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké fotky, legíny jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hej hej, blackberry je super, ale to by si nemohla mať môjho starého deduška od roku 2008 :D no nič, nie som milionár :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné fotky! Také mám v plánu zdokonalit pokoj, tak doufám, že se to povede. :)

    OdpovědětVymazat
  8. jojo, pěkný pokoj :-( a moje krásná sestra! :-*

    OdpovědětVymazat