února 07, 2012

Most beautiful boys.

Nevím už ani proč, ale z nějakého důvodu mě nedávno napadlo udělat článek na téma "kteří známí kluci jsou podle mě nejkrásnější". A co vím, tak je jich šest. Jako první je na fotce Channing Tatum, kterého jsem si oblíbila ve filmu Step up. I přesto že vůbec netančím, tanec odjakživa miluji, možná i proto se mi tyto filmy hooodně líbí. Channing je podle mě k sežrání! (Stejně jako všichni ostatní na fotkách :D) Hayden Christensen je známý jako Anakin z Hvězdných válek, ty jsem já nikdy neviděla :D a zamilovala sem si ho ve filmu Jumper a později i Život jako dům (kde je takový drsňák, mm). Jeremy Sumpter je má dětská láska :D miluju film Petr pan a jeho v něm. Ikdyž se mi už vůbec nelíbí (roztomilí malí kluci nejsou v dospělosti vůbec hezcí :D:/) navždy bude v mém mysli uložen jako nejkrásnější nejmenší kluk O:)


Taylor Lautner. V jednom dílu (možná 4., co já vím :D) Stmívání - když mu příjde pozvánka na svatbu - se rozběhne do deště, rozthne si košili a během chvíle je z něj vlk.. tam mě dostal. Má naprosto dokonalé tělo. No ne? Justin Timberlake, myslím že o něm se tady ani nemusím dlouho rozepisovat, u něj bych mohla vyjádřit ten nejvyšší obdiv: hamiňamihamiňamihamiňami :D (filmy: Kamarád taky rád, Vyměřený čas) a Zayn Malik ze skupiny One Direction. Nemám slov.


A kdo je podle vás nejkrásnější slavný kluk? ;)
PS: Nezapomeňte na GIVEAWAY (v menu) a pište na formspring ;)
PS2: Milý anonyme, pokud se ti nelíbí mé nohy a máš potřebu lidi urážet, vykašli se to.. Nechoď na můj blog a užívej si života, co jen můžeš. Dá se prožít i jinak ;)

8 komentářů:

  1. Heh, tak mě se z tvýho výběru nelíbí ani jeden (což je asi dobře, že má každej jinej vkus :D ), i když Haydenovi to na tý fotce docela sluší (ale v reálu se mi vubec nelíbí).
    Jinak mě se začal líbit Ryan Gosling (to tělo v Crazy, stupid love? ach.) a pak stálice typu Bradley Cooper, Brian Joubert (to je moje láska od dětství),Ed Westwick aka Chuck Bass, Christian Bale a samozřejmě Keanu Reeves!!!

    OdpovědětVymazat
  2. ani jeden se mi nelíbí :D odjakživa nemám ráda tyhlety hezouše, pro mě musí mít chlap charakter a ne vyžehlený vlasy a tvářičku :D nic ve zlým, můj názor :D aspoň jich pro vás víc zbyde :D

    OdpovědětVymazat
  3. celkom dobrý vkus máš!! :) mne sa páči strašne vela chlapov :D .. Ryan Gosling je úžasný a potom ešte z One Direction Louis :P

    OdpovědětVymazat
  4. taky mám radši pořádné chlapy! ale to víš :P ale je fakt že Taylor Lautner se mi začal líbit od té doby, co mám doma jeho drsnější odvar :P A nikdo mi nevymluví, že jsi jsou podobní prostě :-P

    OdpovědětVymazat
  5. fiha:) to je tazka otazka:)no kedze sa mi nechce rozmyslat tak z tvojho vyberu asi Channing:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, u mě na blogu probíhá giveaway, tak jsem tě chtěla pozvat. :) I všichni ostatní jsou srdečně vítáni! :))
    www.flowing-minds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, u mě na blogu probíhá giveaway, tak jsem tě chtěla pozvat. :) I všichni ostatní jsou srdečně vítáni! :))
    www.flowing-minds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. niečo mi hovor! :D channing je môj superhotúžasnýnajobľúbenejší herec ! :) teraz čo má ten nový film vow - musíš ísť do kina :))) dokonalý!

    OdpovědětVymazat