února 22, 2012

Ai no mukidashi


Právě jsem dokoukala japonský film Ai no mukidashi a jsem úplně mimo. Ani nemůžu jít spát. Hledala jsem na csfd.cz různé romantické filmy, když mám ty prázdniny, a stáhla jsem si spoustu krásných filmů. Včetně Moderní Popelka, Deník Princezny apod. Pak jsem si ale dala žebříčky a projížděla popisy nejlépe ohodnocených filmů od roku 2008. Tento film mě zastrašil svou délkou ( necelé 4 hodiny), ale vůbec těch 4 hodin nelituju!!

Vůbec nevím, jak ho popsat. Nejde o žádnou romantickou komedii, a i přesto se jedná o lásku mladých lidí. Do role vstupuje i náboženství, sekty a Panna Marie. Celý film je směsice žánrů.. A nedělám si srandu, když říkám že snad všech! Romantika, vztahy, akce, krev, drama, napětí, strategie a dokonce i humor. Opravdu jsem se někdy i smála. Někdy se mi chtělo zvracet z té, trochu směšné, krve. Jindy se mi chtělo brečet. Jindy jsem se culila.. Šíleně dlouhý film, který nenudil ani chvilinku. Rozhodně neuhádnete už na začátku, jak to všechno dopadne. A rozhodně neodhadnete, co všechno se stane.. Spojení náboženství, lásky, focení dívčích kalhotek, perverzita, lesbický sex, oddanost, šílenství, useknutý penis, obětování se, sekty, nezměnnost osudu.. A vy se najednou přistihnete, že celou dobu doufáte, že to dopadne dobře. Nezapomeňme ale na to, že je to podle skutečné události.

Na csfd.cz má červených 87% a komentáře jsou všechny kladné s pěti hvězdičkama. Nejvíc mě zaujal dramatický konec, po kterém následuje bezstarostná radostná píseň během titulek.. Neuvěřitelné.

5 komentářů:

  1. Ten film neznám, ale určitě to bylo lepší než Moderní popelka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to neznám, ale rozhodně si mě nalákala ke stáhnutí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já přímo nesnáším japonské filmy ale dost si mě teď přemluvila se na něj podívat!!

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám moc ráda ty japonský filmy, ale tenhle mě podle tvého popisu zaujal. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zní to fakt zajímavě, nejspíš si to stáhnu :)

    OdpovědětVymazat