června 09, 2015

Somebody swore me you were leaving town.

Další ze skvělých víkendů v Praze. Bylo nádherně, a tak jsem jela v sukni. Ve vlaku, ale byla strašná zima, a tak mě začla bolet hlava. Němčinu se mi učit nechtělo a na knihu, co jsem si s sebou vzala, jsem taky neměla chuť, i přesto, že byla psaná anglicky. Nuda. Jen jeden zážitek mě rozesmál.. Pán sedící vedle mě si čte časopis, odejde na toaletu, jiný pán přes uličku mu časopis vezme a čte si ho. Pán, co sedí vedle mě, se vrátí a hledá časopis. Nemůžu zadržet smích a později ani slzy. Hledá hledá. Je zmatený. Skoro jsem se bála, že bude podezřívat mě. Najednou si všimne, že pán přes uličku si v něm v klidu čte. Ehm. Potutelně jsem se smála a psala to hned v esemesce těm, kteří by se rádi taky zasmáli.
Usla jsem hned, co jsem dojela. Bolení hlavy mě přešlo až po dostatečném hýčkání. Děkuji, Mr. Fish. Ráno jsem šla se sestrou do sboru, pak k ní na oběd. A flákaly jsme se. Pily bezovku a nedělaly zhola nic. Prostě nic. V Praze je prý blaze. Už to tak vypadá.













2 komentáře:

  1. Pěkný článek a vtipný zážitek, i když je mi chudáka pána líto :D a taky bych se měla co nejdřív do Prahy podívat! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Praha je prostě krásné místo, taky bych se tam zase jednou měla vypravit :). některé zážitky z vlaku prostě stojí zato :D
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat