července 09, 2014

Sing with me how great is our God.



Začla jsem si počítat výdaje a vůbec nejsem spokojená, a tak se snažím šetřit a kupuju si skutečně to, co potřebuji. Minulý týden začalo ,,konečně" pršet, a tak jsem si koupila parku (Primark), taky nové obyčejné baleríny (h&m), abych měla něco k sukni, protože ty glitrové už se rozpadají a hrnek (Poundland). Taky jsme ten den byly s F. v krásném PittRivers muzeu, což jsme mohli vidět hlavně na instagramu.


Další týden jsem už sháněla něco na soboty, protože obě sukně, co tady mám, jsem už v sobotu na sobě měla. Chtěla jsem dlouhou obyčejnou černou sukni. Sehnala jsem černou, ale né tak dlouhou, je dlouhá tak pod kolena (Primark). A taky obyčejný svetřík (Primark) k sukni. Chtěla jsem nějaký světlý, růžový/modrý, ale velikosti 6 jsou rychle pryč :/ Taky jsem si koupila levnou deku (Primark, tady nic jineho neni asi :D), protože mi tu bývá občas zima. Navštívila jsem Den otevřených dveří v Christ Church College a dostala propisku a chytrou knihu o studiu tady. Koupila jsem pár pohledů a strašně drahé známky -.- Komu přišel pohled? :3 ps. Název nemá nic společného s článkem, ale to já mám v oblibě :3 další písnička.

5 komentářů:

  1. krásny post ja fotky ako vždy :3

    julca-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ta parka vypadá super, škoda, že si ji nevyfotila na sobě :)

    OdpovědětVymazat
  3. to ti tam nedají ani deku navíc? :D jinak taky se v Anglii chci podívat po něčem na sebe, všechno v Česku mi přijde jako hrozné hadry a nic se mi nelíbí:D a když už se mi něco líbí,tak je to hrozně drahé:(

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty máš tak krásný fotky :) Poundy jsou nej!:D

    OdpovědětVymazat