října 14, 2013

My ideal LAZY WEEKEND.

Dobrotky, spousta dobrotek a müsli tyčinky jsou nejlepší věc, jednou jsem si dokonce vyrobila vlastní, sice nedržely pohromadě, ale byly hrozně dobré! | ranní bílá káva/kakao při vycházejícím sluníčku | seriály, záplava seriálů, big bang, himym a přátelé samozřejmě, nic mě nebaví tolik jak přátelé, znovu a znovu dokola, who cares | znovu bílá káva, pokud se nehodí ke snídani, může se hodit k večeři.

Podzimní procházka s kočárkem nebo bez něj, brodit se v listí a poslouchat hudbu od Hanse Zimmera | ještě pár neděl budou součástí mého víkendu taneční, a tak vždy její kus padne na přípravu | filmy! víkend je jediná část týdne, kdy je čas dívat se na filmy, a tak se vždy těším, který to zase bude - nějaké typy? ;) | znovu jídlo, protože to je základ.

Chvíli při procházce posedět na lavičce, svítí sluníčko, a tak píšu esemesky do Francie, jak je tu krásně a co u nich | sýr a rajčata | příprava na taneční, kulmování vlasů třicet let starou kulmou | paření online her, protože jsem největší závislák a mít lepší počítač, který se furt nevypíná, nedělám nic jiného -.-

Margotky, protože je to dobrotka, kterou prostě nemůžeš sníst sám, kdežto Disco sníš sám úplně v pohodě i přes slogan jejich reklamy | spánek, odpočívání, válení se v posteli, mm | pozorování paprsků slunce | müsli! tatínek koupil parádní müsli v pixlách, je to taková ňamka, že bych to mohla jíst pořád.

Základem mého ideálního líného víkendu je jídlo a spánek. Další aktivity se vždy nějak samy vyskytnou. Někdy scrapbookuju, v sobotu jsem s dětmi, hlídám mimi, jdu ven, rozhodně si volám s Kateřinkou Francouzskou a začínám zase běhat.. Jaký je váš ideální líný víkend? :)

8 komentářů:

  1. Krásné všechno <3 TBBT mám strašně moc ráda :))

    OdpovědětVymazat
  2. bílá káva je nejlepší :) můj ideální lazy weekend je s knížkou,hudbou, foťákem,pár filmů k tomu a něco kreativně tvořit:) zrovna teď přemýšlím že si na jednu zeď vytvořim velkou mapu světa (z čistého papíru) a budu postupně vybarvovat místa,která jsem navštívila :) akorát to musím zrealizovat! jo a jinak v pondělí psát o víkendu je od tebe zlý!!! ještě čtyři dny ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super nápad a hrozně tě v tom podporuju ^^ já dřív o víkendech dotvářela svůj pokoj, ale teď už je více méně hotov :D (je jiný než co jsem ho sem posledně dávala, měním ho jen v rámci možností, např. jsem si udělala obrazovou stěnu, ale obrovskou postel bych si sem těžko dala :D). Jee, to se omlouvám O:) já to o víkendu fotila a hned jsem to sem chtěla dát no :D avšak to uteče jak voda ;)

      Vymazat
  3. tyhle víkendy máme podobné, až na to, že já se pořád dívám na Hru o trůny, Doctora Who, Červeného trpaslíka, American horror story a na uvolnění Superdrbnu, hihi:D
    jinak doporučuji filmy: Donnie Darko, Ďábel a nebo taky mou podzimní klasiku - Mrtvá nevěsta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na červeného trpaslíka se dívám zásadně s bratrem a ten je pryč :( a to ostatní je na mě příliš děsivé :D jo, jsem hrozný strašpytel :/ bojím se tmy, temných lesů, sekání hlav a divných oblud jako jsou třeba moskomorové -.-

      Vymazat
  4. och, ty tvoje fotky! :) Plné super atmosféry! A mám ted chut na musli! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj znovu! Udělala jsem u mě na blogu jeden TAG článek a navrhla jsem tě jako blogera, který by mohl pokračovat. ;) Jestli chceš, můžeš se zapojit. Jedná se o photodiary TAG. :)

    OdpovědětVymazat