ledna 11, 2012

A tak se možná pozná, zda-li mám talent, či ne.


Vím, že byl Silvestr před dáávnou dobou (ano i 11 dní je dávná doba), ale úplně jsem se zapoměla zmínit, jak proběhl u mě, a taky jsem z tvé své ostružiny konečně stáhla fotky. Nakonec jsem neseděla doma, jak sem přrdpokládala, ale šli jsme na jeden kopec poblíž, je z něj vidět na všechna okolní města a hlavně na to, kde je vždy ohňostroj ze všech nejlepší. Asi 10 minut se obloha třásla a blikala. Potom jsme dělali osvtlení my, takovýma pitomýma rachejtlema, římské světlice či tak nějak. Vždy to udělalo jen "pif" a "puf". Jak za todle může někdo utrácet, fuj. Na kopci jsme si dali dětský jahodový šampus a s drkotáním zubů jsme odešli. Nový rok začal na kopci, snad z něj přes rok nesjedu příliš dolů.

BLOGLOVIN     FORMSPRING




Důvod mé neaktivity za posledních pár dní je ten, že jsem se připravovala a v určené dny i vykonávala talentovou zkoušku na uměleckou školu obor Užitá fotografie a média. Tento víkend byl skvělý. Bratr mi pomáhal, řikal co mám kreslit, kde co zlepšit a nasmáli jsme se tak jak nikdy..

,,Přestaň se už chlubit."
,,Sama se nechlub."
,,Já se nechlubím."
,,Taky nemáš čím!"

Musím uznat, že je můj bratr skvělý člověk. Mám ho strašně ráda, i přesto, že neuznává mou tvorbu. Ale to ničí. Doufám, že mu pomoc mě aspoň trochu dělala radost. Na příjmačky, kde se mnou šel, mi donesl tygra (talisman), na kterém byla přišitá ponožka a řekl mi, že mu toho tygra dala segra na jeho přijmačky, a že je to tradice - každý něco přidá. Přes oběd jsme šli, taky tradičně, do kavárny Daniel.

První den byly 4 úkoly. Malba zátiší, portrét uhlem, koláž na téma ,,Jaký je současný svět" a focení objektu (míče) v prostoru. Dostala jsem se tak do druhého kola, které bylo následující den. Spala jsem u dědy a budila se díky nejdrsnějšího chrápání, co jsem kdy slyšela :D Aaa. V druhém kole se psala slohovka na téma ze třetího úkolu a test z obecných studijních předpokladů. Teď jen čekat na výsledky..


Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet. I já učiním jeden oznam, který je teď snad nejběžnějším tématem na blozích. Sledování, tak jak ho známe, bude končit a tak se všichni přesouvají na bloglovin. Sice mě štve, že si musím zvyknout na něco jiného, ale bloglovin se mi líbí :) Je takový více přehledný a celý hezčí. Snad tuto změnu zvládneme. Další věcí je formspring. Říkala jsem si, proč mi tam nikdo nic nepíše, pak mi došlo, že nikde na to nemám odkaz :D Nyní jen najdete v menu. Trochu jsem dnes předělala vzhled, moc to nejde poznat, ale líbí se mi to víc :D Na fotce můžete vidět triko s popcornem, které je dalším propůjčeným kouskem z šatníku mé sestřičky.

BLOGLOVIN     FORMSPRING
Zapomenutá fotka v Ostružině z Itálie. Není nic horšího než se fotit na toaletách v zrcadle v cizím městě s ovocem v ruce. Avšak pandy se nebrání ničemu! :D Když jsem vylezla ven z budovy, opilí češi oslavujíce své poslední narozeniny (příští rok už 22. prosince nebude) na mě pokřikovali netušíce, že jim moc dobře rozumím.. cha! :D Stále dokola poslouchám The Cure - Friday I'm in Love na střídačku s Tracy Chapman - The Promise. Pusťte si určitě na Youtube a držte mi palce, ať se ředitel rozhodne pro moje přijetí O:)

2 komentáře:

  1. To je super, že jsi tam nakonec šla! :)) To víš, že ti budu držet palce! ;))
    P.S. ty fotky, i nový layout se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky se mi líbí layout :P a fotka s míčem je mega fajná! tričko ti moc sluší, udělám konečně taky ty fotky a snad budeme mít ty posty spolu :-( jinak nevím proč by tě neměli vzít? nuf nuf otázka je, jestli tam chceš chodit :-P ale je to fajné, chodit na uměleckou školu :)

    OdpovědětVymazat