února 04, 2015

Shepherd's bush family.









bbPomalu se blížíme ke konci mého prázdninového dobrodružství. Jsou před námi jen dva krásné týdny strávené v Londýně v části Shepherd's Bush. Nemůžu o této rodině říct nic špatného. Byli skvělí. Volné víkendy. Normální ale pro mě velice krátká pracovní doba. Hodné děti. Dva kluci. Nádherný bílý pokoj. Měla jsem spoustu volného času a tak jsem objevovala nová místa Londýna. Na příklad Kensington Gardens, Hyde Park, Regent's Park a další. Nemůžu si stěžovat :)

We are slowly reaching the end of my holiday adventure. What left are two beautiful weeks spent in London in Shepherd's Bush. I cannot say anything bad about this family. They were great. Free weekends. Usual but for me very short working hours. Nice kids. Two boys. Wonderful white room. I had a lot of free time so I've discovered many more places in centre of London. For example Kensington Gardens, Hyde Park, Regent's park and so on. Cannot complain at all :)

4 komentáře:

  1. Ti kluci jsou hrozně roztomilí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne fotky, v koľkých rodinách si pracovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji. ve třech. téměř vše se o tom můžeš dočíst v menu v té záložce - all about UK :)

      Vymazat
  3. Naprosto dokonalé fotky, opravdu nejvíce se mi líbí zachycení té nálady a atmosféry okamžiku malého klučiny, prostě božské fotky ♥

    OdpovědětVymazat