února 12, 2015

VIDEO : Christmas in London


Tak je to konečně tady. Nejdříve jsem myslela, že se s tím nějak poperu sama, ale nakonec jsem radši počkala na bratra. Ten přijel minulou středu a celou neděli jsme na tom makali. Pak jsme usoudili, že je to moc dlouhé a já tomu věnovala pár hodin během posledních tří dní. A video je konečně na světě :) Enjoy. Chtěli byste více takových videí? Mám sestříhat i videa z letního dobrodružství v UK? :)

So it's finally here! At the beginning I thought I can manage it on my own but then I rather waited for my brother. He came last Wednesday and we were working on it the whole Sunday. Then we realised that the video is too long and I spent few more hours during last three days working on it. And the video is finally here J Enjoy.
Would you like to see more videos like this one? Shall I edit also those videos from my summer adventure in UK? J

5 komentářů:

  1. Úžasné video ♥ bavila jsem se od začátku až do konce, naprosto skvělé záběry a hudba podtrhla celou atmosféru, hned jsem si přála být na tvém místě, je to tam naprosto kouzelné ☺ závidím ti že máš takovou zkušenost a tolik vzpomínek ☺ a hlavně mě moc pobavila scénka klučiny ☺ úžasné, za mě rozhodně více takových videií ☺ a těším se na další ☺ takovéto videa mě moc baví ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Absolutně nejvíc super video! ♥ Doufám, že takových budeš dělat více! :)

    OdpovědětVymazat
  3. cool video
    you have a lovely blog
    i am following your blog, please follow back
    http://melodyjacob1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě udělej víc, tohle bylo super. Ráda jsem zavzpomínala na Londýn! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat