prosince 16, 2014

I am going to London.


Tak je to tady. Jedu znovu do Londýna. Sehnala jsem s na vánoční prázdniny hostitelskou rodinu, a tak budu mít kde bydlet, co jíst a navíc se nebudu nudit. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jestli pojedu, i když letenky mám už od října. Rodin, které chtějí někoho na Vánoce moc nebylo, až tento týden to začalo přibývat. Moje rodina bydlí ve Fulhamu a už se na ně moc těším! Jedu ve čtvrtek večer. Počítač si nebere, ale čerstvé fotky můžete sledovat na instagramu - danielle_sheep Veselé Vánoce!

It's here. I am going to London again. I found a host family for Christmas holiday so I will have somewhere to stay, something to eat and I won't be bored. Until the last moment I didn't know if I am going or not, although I booked my tickets 2 months ago. There wasn't a lot of families who wants somebody just for Christmas. Only this week it started to grow. My host family lives in Fulham and I really look forward to them! I am leaving at thursday evening. I am not taking my laptop but you can follow my instagram for current photos - danielle_sheep Merry Christmas!

2 komentáře:

  1. Páni ani nevíš jak ti závidím, zní to opravdu skvěle a kouzelně, hlavně kolik toho zažiješ a tolik zkušeností a to nemluvím o procvičení angličtiny ;) rozhodně se na insta budu těšit na fotky ;) užij si to a i tobě hezké vánoce ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že se tam měla krásně, těším se, až tady dáš fotky!

    OdpovědětVymazat