prosince 10, 2013

Third day in Vienna.

Měla jsem možnost znovu se podívat do krásné Vídně, už jen to, jak to zní - Vídeň, tak vznešeně. Celkově jsem tam byla tedy po třetí, ale poprvé před Vánoci. Vy jste tam určitě už všichni byli, ale kdo ne - je to kráááása! Všude světýlka, tisíce lidí, trhy, blbosti, wursty :D, punč, dárečky, ozdobený stromy a domy, dobrotky a všechno, na co si vzpomenete. A tak je zde první várka fotek. Upravovala jsem je na druhém počítači a na tomhle mi přijdou hrozně barevné a kontrastní, tak se omlouvám, kdo to tak taky má, nemá to tak být. Byli jste ve Vídní? :)



8 komentářů:

  1. Ty fotky vypadají krásně a já se strašně těším, protože ve středu tam jedeme se školou a já tam budu poprvé, juchů! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Janí, kam zmizel tvůj blog?! O.o

      Vymazat
    2. Mám novej,tamten byl takovej chaotickej a nějak jsem v něm neviděla smysl :)

      Vymazat
    3. dyť byl super!! :( achjo. tak doufám, že ten nový brzy pořádně rozjedeš, jak ten minulý ^^

      Vymazat
  3. vo viedni som ešte nebola ale plánujem tam čoskoro ísť. teraz mám okrem obzerania pamiatok a nakupovania aj seriózny dôvod navštíviť kamarátku, ktorá sa tam presťahovala :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky jsou krásné, nebo alespoň u mě na počítači! :-) A ne, ve Vídni jsem nebyla, a chtěla bych někdy před Vánoci :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vídeň je nádherná, já byla ve Vídni už několikrát, ale na trzích jenom jako maličká :) možná pojedeme letos, to by bylo super a krásný fotky!

    OdpovědětVymazat