prosince 24, 2013

Merry Christmas!


Každé Vánoce se stane nějaké drama. Minulý rok si děda rozbil okno u auta, mámě napuchly strašlivě oči a z Alp přijeli všichni nemocní.. Letos jsme nemohli sehnat stromeček, příští rok se na to vykašlem a konečně koupíme nějaký krásný umělý, už na furt. Měla bych se poučit a začít s přípravou dříve, hlavně s pečením. A taky jdeme až teď vyrábět věnce na dveře a na stěnu :D Alespoň, že salát už máme hotový a řízky jsou naklepané. Ve čtyři se má stavit slečna Francouzska, těším se :3 Všem tedy přeju Veselé Vánoce!

6 komentářů:

  1. nám dneska nechtěli svítit světýlka na stromku, taťka se mohl zbláznit, ale projevil se můj skrytý talent opraváře a tak už svítí :) Krásné Vánoce přeju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sálát jsem dělala už včera, dneska jsem dodělali jednohubky a chlebíčky. Mamka naklepala řízky, udělal polévku a teď už jn čekat, kdy zavelí. Taky ti přeji krásné (co nejvíce krásné a nejlepšejší) Vánoce! :)
    PS: Umělý stromeček už máme pár let a nemůžeme si ho vynachválit už jen z proto, že by nám ho pes jinak asi snědl :D

    OdpovědětVymazat
  3. Haha,nám se vždycky o Vánocích začne všecko kazit.. letos problémy s bankou.. Ale už je snad vše OK a u vás snad taky,tak Veselý Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  4. Ja by som zas chcela aspoň jeden rok mať živý stromček, nie tu umelinu, čo máme doma ... :-D
    a Veselé Vianoce!

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat