prosince 29, 2013

I am thankful.

Jsme už asi prostě takoví, dárečkoví, a každý rok máme pod stromečkem strašně moc dárků. Sestra vždy vyhraje cenu nejlepšího balení, bratr Vánoce nesnáší, táta kupuje drahé výjimečné dárky (mobily, počítače) během roku, já daruju hlouposti a máma dělá nejlepší salát, neb dárky z ní vždy vymůžu předem (například bundu, no je přece zima, nemůžu čekat do Vánoc :D). Dostala jsem spoustu krásných věcí, o některých jsem věděla, ale některé mě dočista překvapily.

Na tento svetr z House jsem se dívala při nakupování dárků a sestra se přesně trefila :D sice všichni tvrdili, že je mi to XS velké, ale já myslím, že není. DEKtrade trenýrky na spaní sestra získala v tombole na vánočním večírku jejich firmy, jsou krásné.

Od maminky jsem dostala super F&F hrnek s ovcí. Bonbóny Home sweet home byly součástí Sweet kitu. Ovčí plechovku s čokoládou mi přivezla Kateřinka z Francie a je mi záhadou, kde děda sehnal švýcarskou čokoládu v krabičce s oveškou Shaun. Stolní kalendář s fotkami z tohoto roku vyrobila sestra, také součástí Sweet kitu.

Nejlepší Sweet kit od sestry s různami scrapbookovými věcmi (washi pásky, papíry, písmenka, journaling cards, štítky na dárky, lesklé nálepky,.. + letadlové motivy). Hned jsem si kvůli toho musela udělat pořádek ve všem s. věcech, co mám. Možná se článek časem objeví na sbookovém blogu.

 Největší radost mi udělal Tangle Teezer, který si přeju už dlouho. Dala jsem ho sestře k narozeninám a ona mi udělala radost teď, hihí. Avon parfém Senselle jsem dostala od Hrdiny.

Na pyžamko F&F jsem se těšila 2 měsíce, když jsem si ho sama vybrala, je naprosto nejlepší. Tradičně řasenka Extra Super Lash od Rimmel London. Zlaté náramky jsem si nadělila sama. Jsou z Vídně. Ten černý Forever 21 jsem dala i sestře a ty 4 zlaté H&M byly i stříbrné a ty jsem dala Kateřince, takže máme stejné. Hnědý náramek se zlatou ozdobou z Lindexu a krabičku na prstýnek z nejlepšího Nanu-nana jsem dostala od Hrdiny.

Náramky se mi hodí i k prstýnku, který nosím pořád. Největší překvapením pro mě byla maska na vlasy Dove, kterou jsem si sice napsala na seznam, ale vůbec mě nenapadlo, že mi ji fakt někdo koupí, vím, že je drahá. Teta ví, čím mi udělá radost.

Radox sprchový gel Mléko a magnolie, neb krásně voní a další ze sady od Dove péče o vlasy. Už dlouho použím produkty z této sady, zjistila jsem, že mi nejlépe sedí. Avšak nebráním se novým věcem a těším se až vyskouším Shaumu i Oriflame.

 Jezevec z Ikea od tatínka, tenký diář do školy, stojánek na svíčku se soby, Nanu-nana šperkovnice od sestry a a krásné ponožtičky od Hrdiny. Děkuju. Děkuju. Děkuju. Co vám udělalo největší radost? :)

10 komentářů:

  1. Krásné a originální dárečky,hlavně ta sada na scrapbooking mě dostala!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sada od ségry je nejlepší!!

    OdpovědětVymazat
  3. krááásne darčeky,hlavne sweet kit od sestry a tangle teezer :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kráásne darčeky! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. To jsi musela být tááákhle mooc hodná :-) Plno krásných dárečků :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta sada od ségry je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný dárky :) My máme doma z IKEA zase pandu :)
    www.head-up-baby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. krásne darčeky. (páči sa mi, ako sa tešíš z každej maličkosti) (pretože tie sú najkrajšie)
    a shaun krabička je dokonalá.
    a ukáž nám scrapbook. .:)

    OdpovědětVymazat
  9. Dostala jsi nádherné dárečky, jde vidět, že ti to udělalo moc velikou radost! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty ponožky jsou krásný ♥ A ten jezevec je boží, boží, boží! Krásný dárky máš :)

    OdpovědětVymazat