září 01, 2013

Dress for the final dance.

Moje babička z Karlových Varů je vyučená dámská krejčová, a tak, když jsme se rozhodli, že půjdeme letos do tanečních, požádala jsem ji, zda-li by mi neušila šaty na kolonu. Takové, jaké nebude mít nikdo. Navíc bych na sebe nikdy nic nesehnala :x Vybrali jsme látku, střih, diamantky na ozdobu a mohlo se začít měřit. Šaty ještě nejsou hotové, protože ušít takové šaty není žádná legrace. A tak zde vidíte jen látku, pracovní stůl a moje botky při zkoušení délky (sukni si držím, šaty budou až na zem). Taky se letos chystáte do tanečních? :)

3 komentáře:

  1. Veľmi sa teším, keď uvidíme hotové šaty,. už len z toho dôvodu, že majú všetko, čo u mňa dokonalé šaty majú mať. dĺžku až po zem a farbu si si vybrala dokonalú. akurát dnes sme dostali taktiež ponuku zo školy, kurz spoločenských tancov za euro pre deviatakov, mám namysli venček. na jednej strane by som to chcela skúsiť, naučiť sa spoločenské tance, na druhej strane nemám s kým, a bolo by mi blbé ísť tam sama. asi toľko no. :)
    ale dúfam, že si to užiješ. a ukážeš nám veľa, veľa fotiek. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som kurz spoločenský tancov - alebo inak "Venček" absolvovala tento rok, slávnostný ples absolventov bol v máji... Bolo nás tam do 50, žiaci dvoch ročníkov a bolo to fakt úžasné!

    OdpovědětVymazat