září 15, 2013

All the small things. True care, truth brings.

Dneska jdeme poprvé do tanečních a já mám hrozný strach. Vůbec nevím, do čeho jdu, bojím se, že si vezmu špatné šaty, že si zvrtnu nohu na těch botách, které nemám ještě tak prochozené a vůbec. Abych měla radost, udělala jsem si palačinky s nejlepšíma malinama, mm. Chodíte taky letos do tanečních? :)

7 komentářů:

  1. Chodila jsem minulý rok a upřímně jsem ráda, že už nemusim.

    OdpovědětVymazat
  2. každopádne uži si tanečnú, raz možno za to bude najvďačnejšia :) <3

    OdpovědětVymazat
  3. ...chodila jsem minulý rok a bylo to nejlepší, co v něm v něm mohlo potkat!:) Jsem vděčná za to, že jsem tam chodila a jak! Nejdříve jsem odmítala a taky jsem se strašně bála, ale hned po první lekci jsem věděla, že to bude legendární a taky pokaždé bylo:) Skvělý kolektiv, tanec, hudba, každý týden se na něco těšit. Uvidíš, že ti to příští rok bude chybět, až budeš navštěvovat ten ročník, co je teď pod tebou (jestli se na ně tedy dívat budeš) a říkat si, že jsi se rozhodla správně. Kdyby jsi nechodila, moc by jsi litovala a o hodně moc bys přišla:)

    OdpovědětVymazat
  4. Chodila jsem loni a vážně se nemusíš ničeho bát. Kdyby náhodou strach nepřešel doporučuju o přestávce kopnout do sebe pivo (klidně i něco ostřejšího jestli je tréma masivní) a budeš se cítit jako Hříšnym tanci.. při nejmenšim :)

    OdpovědětVymazat