května 09, 2013

But Friday I'm in love!

Venku je tak nádherně, stejně jako včera a já se musela hrozně moc učit. Ale stihla jsem i nafotit oufit, který si jistě brzy někam vezmu. Jsem příliš zimomřivá a ve škole je vždy taková kosa, že na to ještě nemám. Ale až zase začnou třictíky, mm. Ty silónky, co jsem dostala z oasap, jsou střesně krásné, ale vzhledem k tomu, že stojí 3 stovky, mám o ně strach, a tak je asi moc nosit nebudu :D Každopádně..
Venku je děsivě krásně, tak utíkejte ven! :)



| top - h&m | shorts - second hand + diy | tights - oasap | shoes - h&m | rubber bands - six | 

13 komentářů:

  1. Moc ti to sluší ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. tie silonky sú fakt krásne :) ale radšej ich nos,pretože ak si ich náhodou omylom roztrhneš v skrini a mala si ich len pár krát,bude ti to viac ľúto ako keby si ich roztrhla pri častejšom nosení :D tak toto moja teória :D

    OdpovědětVymazat
  3. juuu nejlepší je halenečka s mašličkama :-PPP

    OdpovědětVymazat
  4. Si strašne krásna:) Tiež sa bojím o také veci, ktoré stoja dosť veľa peňazí. (zvyčajne za oblečenie veľa neutrácame, nie sú na to peniaze a je mi ľúto dať za niečo strašne veľa penazí, ktoré niektoré blogerky za oblečenie dajú, žasnem vtedy, preto radšej nakupujem v sekáči) a tričko je krásne:)
    a som rada, že sa ti challenge páči,. samozrejme, že si ju môžeš spraviť aj na svojom blogu, to s ani pýtať nemusíš,. budem sa tešiť na tvoje odpovede:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu ^^ No právě, taky nejraději nakupuju v sekáčích, ale ty silonky jsem dostala od oasapu ;) i přesto, že já je měla zadarmo, jsou drahé, tak se o ně bojím :D .. Juhuu! Dobře.

      Vymazat
  5. Roztomiloučký outfit ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. mám stejný pocit když si koupím silonky př. z Takka za moc moc a pak se mi na nich udělá díra:D vraždila bych za to:D

    OdpovědětVymazat
  7. Když je děsivě krásně, tak se musí letět ven, to je jasná věc ;-). A já bych ráda letěla a na sobě bych si přála mít srdíčkové punčochy, rozkošnou halenku s mašličkama a bílé kraťasy...půjčíš? ;-))
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné tričko a silonky! Moc ti to sluší!!!
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat