dubna 03, 2013

Spring wishlist.

Rozhodla jsem se protestovat proti zimě a vyrobit si jarní wishlist. Je toho spoustu, co bych si přála a spoustu si toho plánuju ušít neb peněz není. Šaty nebo sukně, ale boty bych asi nezvládla :D A tak si šetřím a doufám, že si je stihnu do léta koupit. Neboť balerínky, které mám teď (již asi 4 roky) se už úplně rozpadají.
Black slim - nedávno jsem si koupila tmavě modré kalhoty (no, nedávno, bylo to asi v lednu, to pro vás slečny, jež nakupujete denně asi není nedávno :/), ale mít černé slimky je prostě základ a ty já nemám, neboť ty poslední, které už byly zničené, jsem si ustřihla na kraťasy. Dress - ty bych si opravdu mohla ušít. Nějaké podobné, jako jsem našla na stránkách h&m, jen kde sehnat látku, hmm. Black ballet pumps - nutně! Black bag - jednu dokonalou jsem našla v I am. Je opravdu perfektní. Drží tvar, je středně velká a úplně obyčejná. Bohužel než se zase do Ostravy dostanu, už jí tam mít nebudou :/ Others - začaly se mi líbit neony, a tak plánuju nějaké neonové triko nebo mikinu. O nedostatku vzorovaných silonek ani nemluvím a nějaký kus oblečení s letadlem by se taky hodil. Co je ve vaše jarním wishlistu? :)
ps. Zdá se mi to nebo zrušili fashiolista? :/

4 komentáře:

  1. ja si chcem kúpiť jednofarbné topy a podobné šaty ako máš na wihliste ty :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty mintové šaty a ty se lvem jsou nádherný! černé balerínky jsou klasika, taky nějaké potřebuju
    tak to jseš hustá, taky bych si chtěla umět ušít šaty)

    OdpovědětVymazat
  3. všechno je tak krásné! mimochodem, pokud se rozhodneš šít takovéto šaty, tak se ozvi, měla bych pro tebe objednávku:P

    OdpovědětVymazat