dubna 24, 2013

It can't be that bad. Why you look so sad?


I přesto, že jsem stále nemocná, jeli jsme včera s tatínkem do Ostravy, neb má bezkabelkovost už byla neúnosná. V pátek totiž jedeme se školou do Vídně.. Jela jsem tam s tisíci-korunou a přivezla si kabelku, dvoje boty a ještě dáreček pro Hrdinu (co to je má být překvápko, takže pšt). Nic jsem si nezkoušela, takže nemám žádnou fotku v kabince, či jinde v zrcadle, a tak jsem svůj outfit vyfotila alespoň doma. 


Černé tričko z Tally Weijl, sukně ručně šitá, pásek whoknows a boty sice nejdou vidět, ale vy už je znáte, nosím je furt, jiné jsem až do včera neměla, z Deichmanu.


Prošla jsem napřed všechny vytipované obchody, abych se podívala, kde co mají. Dívala jsem se po kabelkách a balerínkách. I když jsem původně chtěla úplně jinou kabelku, jsem ráda, že už ji v tom I am neměli, protože stále 700kč. Tahle byla na půlku zlevněná - 279kč a je z Lindexu. Balerínky jsem chtěla obyčejné černé. Tyto jsou z H&M. Stály 299kč a jsou skoro úplně stejné jako ty, co jsem nosila 3 roky, konečně je můžu vyhodit.. Druhé barevné třpytící se balerínky jsem náhodou zahlédla, když jsem si prohlížela náramky. Byly poslední, sedí mi a stály pouze 200kč. Také z H&M. 


Celou dobu jsem si psala se sestrou a radila se s ní, co si koupit. A ty schody prostě mají své kouzlo..


Cestou domů jsme se stavili v D-Sportu u nás ve městě, neb jsem tam měla objednané botky v menším čísle. Hrozně jsem si přála boty na hory a tam právě měli 50% slevy. Takže stály jen 990kč a myslím si, že budou opravdu kvalitní. Už se těším až je na nějakém výšlapu vyzkouším..


Dneska jsem celý den hlídala mimi a navíc jsem stále nemocná a to mě hrozně štve, protože si toho budu muset hodně dopisovat, a taky už mě to doma vůbec nebaví :/ Přešila jsem si jedny stříbrné šaty, ale nevím, jestli jsou pěkné nebo úplně škaredé :D žehlila jsem, koukala na přátelé a big bang.. Jak se máte vy? :)

7 komentářů:

  1. Balerínky jsou bomba ! :)
    Uzdrav se ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne balerínky aj aktovka,tiež by som také klasické čierne chcela,hlavne aby boli pohodlné a neotláčali,tak som zvedavá či také nájdem
    tie schody sú fakt zaujímavé,skoro sa nám uzdrav :))

    OdpovědětVymazat
  3. jakto, že jsou ty schody zelené??? :-o

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka je vážně pěkná =) A schody mají své kouzlo! =) měla by ses pochlubit a pak to posoudíme všichni společně! =D Snad ti bude brzy lépe a Vídeň si užij =)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se mám poslední dobou skvěle! Ty balerínky jsou fakt moooc krásný, na léto se ti budou hodit skoro ke všemu :)

    OdpovědětVymazat