prosince 31, 2012

Next year.

Tento rok se stalo spoustu věcí, všichni ho hodnotíte a já se k vám připojím - byl skvělý! I když se prvních pár měsíců zdálo, že jen pokračuje ta hrůza, co začala na konci roku předešlého, přežila jsem to, vše se vyřešilo, já zase začla mít dobrou náladu a děly se samé skvělé věci, ale nepředbíhejme čas. Rok začal přípravou na talentovky (na uměleckou školu v Ostravě, obor Užitá fotografie a média), kde jsem skončila první, ale nešla tam. Začala jsem s úpravami svého pokoje. Natočili jsme s bratrem první animovaný film Chair později Pole. Oslavila jsem své 16. narozeniny, dostala spoustu skvělých věcí a jedna z nejvýznamnějších byl stativ, děkuju. Absolvovala jsem 4 další setkání Pošli To Dál, které byly velkolepé a získala jsem zde spoustu přátel. Dělala jsem příjmačky na Gympl do Ostravy (dostala se, ale nakonec se rozhodla zůstat na osmiletém, kde jsem). Naučila jsem se péct nové dobroty. Trávila čas s nejlepší sestrou. Měla společně s půlkou rodiny výstavu. Navštívila jsem Brno. Zažila nejlepší Filmovou noc ve škole. Vyšla Lysou horu. Zamilovala se do pana eR. Užívala si psacích párty. Hrála League of Legends. Navštívila Mladou Boleslav, Prahu, Karlovy Vary, Čenkovice, koncert Tomáše Kluse, Mírák, Veletržní Brno.. Zažila nejlepší tábor. Naučila jsem se střílet z luku. Trávila čas s Kateřinkou, Anetkou, Ellen, Elizabethoou, Bauu, bratrem, Viktorkou, Aničkou, Včelkou, panem eŠ. a s tím nejlepším klukem na světě! Začala chodit do školního sboru (asi 2 týdny máme vydané CD a klip O:)). Byla prvně na opravdovém hokeji s Milým. Byla v divadle na Shakespearovi. Tančila jako kovbojka na nejlepší Vánoční laťce na naší škole. Přežila Vánoce.. Byl skvělý, ale věřím, že 2013 bude ještě lepší!

Všechno nejlepší do nového roku 2013!


| většinu fotek jsem fotila já, některé H. Kubík, P. Faraga, Coco, sestra, Lam, J. Socha, mr. Allen a samospoušť |

12 komentářů:

  1. Pořád hrajes Lol? Na jakým serveru a nick ?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky. Poslala by jsi mi ten klip?

    http://pragstyl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné fotky,prajem ti všetko dobré v roku 2013 a aby bol lepší ako tento :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne fotky,vsetk dobre do noveho roku ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky :) všetko dobré do nového roku

    OdpovědětVymazat
  6. MUsela si mať úžasny roK!! :) veľa uspechov aj v tom dalšom :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kouzelné fotky, hezky jsi to tak shrnula :). Je vtipné, že na většinu těch událostí si ze Tvých článků opravdu vzpomínám :D. Myslím, že umět střílet z luku je dost tvrďácké :D. Přeju Vám to s panem eR, nebo jak ty říkáš - s tvým chlapcem :). Taky jsem nějak letos (respektive loni) začala více s vařením a pečením, nejvíc se mi na tom všem líbí, když všem chutná a vychvalují můj kulinářský um před celou rodinou i jinde :D.
    Měj se hezky, krásný a šťastný nový rok přeje Juno ;) :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky psala částečně s prohlížením blogu, protože už jsem si to všechno nepamatovala :D Taky jsem si vzala diář a hledala nějaké zajímavosti :D .. A přesně ták, umět střílet z luku je nejvíc tvrďácké!! :D Děkujem, taky ti to přeju s - jak ty říkáš - Milým :P :) Šťastný nový rok i tobě :))

      Vymazat
    2. :D Taky jsem psala "tak trochu vzpomínkový" článek a taky jsem se musela podívat do archivu :D. Tak vidím, že je to asi všude stejné :D. Díky ;)

      Vymazat
  8. wow, super zážitky! nechápu, že jsi nešla na tu fotku, když jsi tam byla první, ale na druhou stranu chápu, protože vím, že gympl je prostě gympl. řešila jsem něco podobného a nakonec na té umělecké jsem. je to tam super, jiné než na gymplu, ale není to pro každého. krásný rok 2013)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď je to na gymplu hrozně těžké a občas si říkám, že jsem měla jít na tu uměleckou, mohla bych se vic flákat :/ Ale já vím, že nejsem nějaký skvělý umělec a asi bych se tím neuživila ;) Takhle mám větší možnost na vysoké školy :) .. Krásný rok 2013 i tobě :)

      Vymazat